Epic Games Kullanım Detayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Arkadaşlar selamlar,

X kişisinin Eepic hesabı var diyelim. İçinde de oyunlar olsun ama bu kişi hesabı aktif olarak kullanıyor kendi bilgisayarında. Şimdi ben bu hesabı kendi bilgisayarıma girip hesaptaki oyunları yükleyebilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Tek IP adresinde aktif oluyor. 2 sistemde aynı anda çalışmıyor o hesap. Denemişliğim var sizin gibi uyanıklık yapıp. :)
Tüh ya ben tomb raider serisini bedavaya verdikleri zaman başka birisine indirtmiştim kendi sistemimi kurunca yüklerim diye meğersem olmuyormuş

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Tüh ya ben tomb raider serisini bedavaya verdikleri zaman başka birisine indirtmiştim kendi sistemimi kurunca yüklerim diye meğersem olmuyormuş
Bir süre hesabıma giremeyeceğim üniversite sınavlarımdan dolayı. Sanırsam o seri bende olabilir. İsterseniz veririm 1 ay için. Yarın hatırlatırsanız. Pek fazla oyun yok ama

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Bir süre hesabıma giremeyeceğim üniversite sınavlarımdan dolayı. Sanırsam o seri bende olabilir. İsterseniz veririm 1 ay için. Yarın hatırlatırsanız. Pek fazla oyun yok ama
Uğur hocam olmuyor demiş ben mi yanlış anladım acaba .
Eğer x kişisi o hesaba giris yapmadab kendi pc snden,ben kendi pc dem girsem olur mu çünki öyle bir imkan var

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Aynı anda kullanılamıyor. @Atalayq hesaba 1 ay giremeyecekmiş size 1 ay kullanım için verebilirim diyor. Farklı bir şey yani.
Tamamdır o zaman ben yanlıs anlamışım, 2 saat hesaptan çıkıs yaptırırım oyunları yüklerim zaten kullanmıyorda hesabı sorun yok o zaman teşekkürler

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Uğur hocam olmuyor demiş ben mi yanlış anladım acaba .
Eğer x kişisi o hesaba giris yapmadab kendi pc snden,ben kendi pc dem girsem olur mu çünki öyle bir imkan var
Evet . 2 bilgisayarda aynı anda giriş yapılmaz. Bir kişi tek oynayabilir. Siz oynarsınız sonra karşıdaki kişi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri