Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar sizlerden bir konu hakkında bana yardımcı olmanızı rica edecektim.
Eski bilgisayarımın belli parçalarını değiştirerek güncel bir sisteme yükseltmek istiyorum.
Şuan kullandığım parçalar;
Anakart : ASUS ROG STRIX B250F GAMING
CPU : INTEL I7 7700
GPU : Sapphire RX 6600 XT Nitro+
RAM : Kingston HyperX Fury 8GBx2 2666 MHz DDR4
DISK : M2 - XPG ASX6000PNP-512GT-C
SSD - TOSHIBA OCZ 480GB TR200
KASA : Cooler Master MASTERBOX 5
PSU : Cooler Master G750M 80Plus 750W
WIFI KART : TP-LNK ARCHER TX3000E
CPU SOĞUTUCU : Xigmatek TYR modellerinden birisi ancak tam modelini hatırlayamıyorum.
Güncellemek istediğim parçalarım anakartım ve işlemcim ortalama olarak bütçem iki parça için toplam 7000 TL bandında önerebileceğiniz anakart ve işlemci marka modelleri rica edecektim.
Anakart olarak mevcutta kullandığım kart zamanının giriş seviyesi bir anakartı değil şuan özelliklerinden 4 adet pwm fan kontolü ve bunların aydınlatmasını anakart sayesinde kontrol sağlıyorum, harici olarak PSI bağlantısı ile wifi kartı bağlıyorum, ortalama olarak anakart üzerinde 5 adet sabit usb bağlantısı yapıyorum bu yapabildiğim şeyleri yeni seçeceğimiz anakartta eğer bütçem elverdiğince yapabilmeye devam edersem benim için çok güzel olur.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar.
Eski bilgisayarımın belli parçalarını değiştirerek güncel bir sisteme yükseltmek istiyorum.
Şuan kullandığım parçalar;
Anakart : ASUS ROG STRIX B250F GAMING
CPU : INTEL I7 7700
GPU : Sapphire RX 6600 XT Nitro+
RAM : Kingston HyperX Fury 8GBx2 2666 MHz DDR4
DISK : M2 - XPG ASX6000PNP-512GT-C
SSD - TOSHIBA OCZ 480GB TR200
KASA : Cooler Master MASTERBOX 5
PSU : Cooler Master G750M 80Plus 750W
WIFI KART : TP-LNK ARCHER TX3000E
CPU SOĞUTUCU : Xigmatek TYR modellerinden birisi ancak tam modelini hatırlayamıyorum.
Güncellemek istediğim parçalarım anakartım ve işlemcim ortalama olarak bütçem iki parça için toplam 7000 TL bandında önerebileceğiniz anakart ve işlemci marka modelleri rica edecektim.
Anakart olarak mevcutta kullandığım kart zamanının giriş seviyesi bir anakartı değil şuan özelliklerinden 4 adet pwm fan kontolü ve bunların aydınlatmasını anakart sayesinde kontrol sağlıyorum, harici olarak PSI bağlantısı ile wifi kartı bağlıyorum, ortalama olarak anakart üzerinde 5 adet sabit usb bağlantısı yapıyorum bu yapabildiğim şeyleri yeni seçeceğimiz anakartta eğer bütçem elverdiğince yapabilmeye devam edersem benim için çok güzel olur.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar.