Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Anakartım çok eski olduğu için özelliklerine falan bakamadım yani kaç gb ram eklenebilir diye. Cmd den baktığım kadarıyla adı bu kkx726aa-ab8. Verdiğiniz cevaplardan 3 tane 1gb yanına 2 veya 4gb ekleyemeyeceğim kanısına vardım. Zaten 32 bit bilgisayarlar sanırım maximum 4 gb ram taşıyabiliyormuş.
Bilgisayarda sadece lol oynuyorum bazen yayın izlemeye çalışıyorum fakat 1080p de izleyemiyorum çok donuyor (bu donmanın internetle alakalı olmadığını biliyorum sadece twitch,nimotv gibi sitelerde oluyor) bunu ram ekleyerek çözebilir miyim? Eğer en ufak katkısı olacaksa 1gb ddr2 bir ram almayı düşünüyorum zaten çok ucuzlar.
Bilgisayarı ddr3 anakart ve ramler alarak 64 bite yükseltmek için çıkan masraf ne kadar olur? Ayrıca ekran kartımın kötü olduğunu düşünüyorum sistemi yükseltsem ne gibi faydaları olur, valorant veya popüler oyunları 60fps civarı oynatır mı, ya da yukarıda yazdığım sorunu çözer mi? Eğer bilgisayarımı 64 bite yükseltirsem işletim sistemi olarak neyi yüklememi önerirsiniz?
Şimdiden okuyacak ve cevap vereceklere teşekkür ederim.