Arkadaşlar laptopumda i3-2350m işlemci bide intel hd graphics ekran kartı var hdd vardı kasıyodu oyun sonra ssd taktım fakat hala aynı oynadığım online oyuna girerken loading ekranı 5 dk da doluyor oyunda karakterim 20-30 saniye ekran tamamen donuyor hareket etmiyor yanıt vermiyor sonra düzeliyor böyle oynanmıyorda. Masaüstü bilgisayarım var bi tane onda oyuna 40 saniyede giriyorum oyunda hiç kasma olmuyor.
Şimdi sorum ise ben laptopun işlemcisini mi değiştirmeliyim yoksa ekran kartını mı? Hangisi gerekiyosa nasıl yapabilirim? Masaüstünün işlemcisi Pentium E5300 2.60ghz / Ekran kartı: Nvidia GeForce 210. Yardımcı olursanız çok sevinirim yeni bilgisayar alacak durumda değilim bu sorunu çözersem çok iyi olacak, gereken donanımı masaüstünden laptopa harici olarak takabilirmiyim oluyorsa?
Şimdi sorum ise ben laptopun işlemcisini mi değiştirmeliyim yoksa ekran kartını mı? Hangisi gerekiyosa nasıl yapabilirim? Masaüstünün işlemcisi Pentium E5300 2.60ghz / Ekran kartı: Nvidia GeForce 210. Yardımcı olursanız çok sevinirim yeni bilgisayar alacak durumda değilim bu sorunu çözersem çok iyi olacak, gereken donanımı masaüstünden laptopa harici olarak takabilirmiyim oluyorsa?