Eski sisteme ekleme yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuznumaraliadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,​
m4a785t-m anakart ve amd athlon ii x4 635 işlemcili, AMD Radeon hd7750 ekran kartlı bı kasam var buna ram ve SSD takviyesi yapıp kullansam ne kadar verimli olur. Düşük ayarlarda cs go da performans alabilirmiyim 75 Hertz LCD monitör var çalışır durumda bu sisteme ekleme yapmaya değer mi darboğaz vb durumlar olur mu? ​

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ram ve ssd takviyesi yapman bilgisayarının gündelik çalışmasına etki olur fakat oyun odaklı olarak pek fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla hd7750 kartın ve x4 635 işlemcin var. Bu parçalar şu an bile senin elinde düşük de olsa darboğaz riski var. Tek ekran kartı almak da senin için maliyetli olacaktır dolayısıyla bana kalırsa ne ssd ne ram sana pek fayda etmez gibi gözüküyor. Ama adminin görüşünü de değerlendirmende fayda var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer tek RAM kullanıyorsanız 2. bir RAM FPS avantajı sağlar. Bunun dışında SSD disk sistemin genel hızını arttırır sadece FPS kazancı sağlamaz. Yani işe yararlar.

KS

yuznumaraliadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Laptop kullandığım için kasayı parçalarına ayırıp kaldirmistim dün düşük bütçeli sistem videosu gördüğümde aklıma geldi bı danışmak istedim teşekkürler. Yalnız anakarta baktım DDR3 1333 MHz ram takılı üstünde 1800 MHz e kadar destekliyor gözüküyor ama o.c. yazıyor 1333 kullanmak mı daha sağlıklı?

Bir de asıl sormak istediğim bu işlemci ve ekran kartı birbiriyle uyumlu çalışır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
OC yazan dahil maksimum hız ne yazıyorsa o kadar bellek hızına kadar kullanılabilir demek oluyor ama ille o hızda kullanmanız gerekmiyor. O değer aldığınız belleğin maksimum olabileceği hızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri