Çözüldü Eski sürüm OCCT ile yeni çıkan ekran kartı test edilirse karta bir zarar gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

logolife123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Eski sürüm OCCT programı ile yeni çıkan RX 6400 ekran kartını test ettim. Crashed verdi, daha sonrasında çöktü(siyah ekran olarak). Sizce eski sürüm ile test etmiş olmam, karta bir zarar vermiş midir? Edit: daha sonrasında 1-2 kere siyah ekran verdi ondan sonra daha da bir şey olmadı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eski sürüm OCCT programı ile yeni çıkan RX 6400 ekran kartını test ettim. Crashed verdi, daha sonrasında çöktü(siyah ekran olarak). Sizce eski sürüm ile test etmiş olmam, karta bir zarar vermiş midir? Edit: daha sonrasında 1-2 kere siyah ekran verdi ondan sonra daha da bir şey olmadı.
Büyük ihtimalle karta yük bindirmeye çalışırken bir hata olmuştur yazılımda ama karta zarar vereceğini yada verdiğini sanmam.

KS

logolife123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Büyük ihtimalle karta yük bindirmeye çalışırken bir hata olmuştur yazılımda ama karta zarar vereceğini yada verdiğini sanmam.
Yani kesin bir şey söyleyemez miyiz hocam? Ya da bi uygulamayla falan kesin cevap alamam mı? Kart yeni olunca biraz takıntı yaptım...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Karta zarar geldiğini sanmıyorum hocam, çalışmasında bir sorun var mı şuan denedinizmi

KS

logolife123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Karta zarar geldiğini sanmıyorum hocam, çalışmasında bir sorun var mı şuan denedinizmi
Şu an bir sorun yok hocam, şakır şakır çalışıyor. Fakat o siyah ekranları falan görünce bayağı bi kamyon çarpmış gibi oldu çünkü kartı daha yeni aldım, 4000tl verdim, az para değil sonuçta...

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Şu an bir sorun yok hocam, şakır şakır çalışıyor. Fakat o siyah ekranları falan görünce bayağı bi kamyon çarpmış gibi oldu çünkü kartı daha yeni aldım, 4000tl verdim, az para değil sonuçta...
Sakınan göze çöp batar hocam bende yüklü bir güncellemeden sonra bilgisayar açılış ekranında 2-3 kere reset atınca noluyor demiştim açıldı oyuna devam ettim ciddi bir sorun olmadığı sürece devam :)

KS

logolife123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri