Cat 6 yeterlidir bence bendede var 200 300 mbps destekliyorCAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
10mt kullaniyom hicbir kayip yokCAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
Cat 6 yeterlidir bence bendede var 200 300 mbps destekliyor
Bu nasıldır?Ugreen Flat 20 m CAT6 Patch Kablo Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ugreen Flat 20 m CAT6 Patch Kablo metre fiyatı 16,80 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Ugreen Flat 20 m CAT6 Patch Kablo indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
CAT6 CAT7 Falan belirli bir uzunluktan sonra ilettikleri hızı etkiliyor diye biliyorum ama bu mesafede CAT5 olsa bile sorun olmaz.
bilindik marka ya da cok yorumu olan ürün alın hocam
Hocam kablo modemin olduğu yükseklikten yani 2-2,5m'den en fazla 25m karelik bir odada kullanacam. Modem odamda olacak. 12m yeterli olabilir mi? Oda eski evimizde fakat şu an kiracı var tam olarak içini de hatırlamıyorumMarkayı ilk defa duydum ve pek incelemesi de yok. Aynı fiyatta Ugreen çok daha iyi markadır.
Valla ben bilgisayarcidan 4 ay önce 20 metreyi 70 e almıştım gayet iyi