Ethernet Kablosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Bilgisayarımı modemden uzak yere koymak durumunda kaldım. Bu yüzden ethernet kablonun uzunluğu yetmiyor. Gerçekten sağlam bir ethernet kablosu önerilerinizi bekliyorum.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Cvp: Ethernet Kablosu

Kaç metre lazım, kaç mbps download alıyorsun ?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469

Yerel bilgisayarcınıza gidip ihtiyacınıza göre cat6 kablodan yaptırabilirsiniz.

Bende de aynı sıkıntı olmuştu. Kablo çekmek çirkin görüneceği için "Tp-Link archer t3u plus ac1300 Wifi adaptör" aldım. Bağlantı güzel aynı kablolu gibi.

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Ben de aynı duruma düştüm çünkü tek bir odaya ethernet çekilmişti.Kendi odama mahalle arası televizyoncudan 30 metre cat6 kablo yaptırdım.İnternet paketim 100mbit, 93-96mbit alıyorum o da normal yani hızı zaten o kadar kayıp yok.Özetle çok para dökmene gerek yok iyi birşey alacam diye.Cat6 olması kafi.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

aynı odanın diğer ucuna çekeceğim. en fazla 5 metre yeter diye düşünüyorum duvarın kenarlarından çekmek için. hızım 24 mbit. kablolu internet en sağlıklısı olduğu için wifi adaptörü almak istemedim. online oyun oynuyorum o yüzden kesinti olmasın istiyorum.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226

Hocam 24 megabit için cat6 kablosu işinizi gayet iyi görür. Ayrıca ilerde internet paketinizi yükseltmek isterseniz de 200 megabite kadar sorun yaşamadan kullanırsınız. @"ugur.gozaydin" hocamın attığı linkten daha ucuza bir link buldum. Yine aynı marka Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 20 Metre 165₺. İyi forumlar :)

yusufyildi7_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Forumdaki canlılığı görmek sevindirici , güzel önerilerde bulunulmuş elinize sağlık. Keyifli seyirler.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
RE: Cvp: Ethernet Kablosu

administrator' Alıntı:
Yerel bilgisayarcınıza gidip ihtiyacınıza göre cat6 kablodan yaptırabilirsiniz.

Bende de aynı sıkıntı olmuştu. Kablo çekmek çirkin görüneceği için "Tp-Link archer t3u plus ac1300 Wifi adaptör" aldım. Bağlantı güzel aynı kablolu gibi.

Güzel ürün , elimde mevcut bir ara incelemesini yapmayı düşünüyorum.

ozkanfe' Alıntı:
Ben de aynı duruma düştüm çünkü tek bir odaya ethernet çekilmişti.Kendi odama mahalle arası televizyoncudan 30 metre cat6 kablo yaptırdım.İnternet paketim 100mbit, 93-96mbit alıyorum o da normal yani hızı zaten o kadar kayıp yok.Özetle çok para dökmene gerek yok iyi birşey alacam diye.Cat6 olması kafi.
Katılıyorum ben de 50 mbit internet için kardeşimin odasına Cat6 50 liraya almış olduğum 25 mt kablo çektim . Ne up da ne down da sorun yaşamıyorum . Kendi odamda ne değer alıyorsam o da aynı değerleri alıyor .

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635

10 metre işini görür bence, bende kendi odamda 5 metrelik ile çekmiştim, hepsiburadan 20 tlye aldıydım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri