ETS2 "Sür" İkonuna Tıkladığımda Kapanıyor.

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Hocam Ben Daha Bu Hafta ETS2'Ye Tekrardan Oynamak İçin İndirmiştim Fakat ETS2'Yi Açtığımda Açılıyor o Kısımda Bir Sıkıntı Yok Fakat Sür ikonuna Tıkladığımda Oyun Siyah Bir Ekrana Geçiyor Ve Ardından Bir Süre Bekletip Yada Hiç Bekletmeden Kapanıyor Neden Olabilir Acaba Bir Fikriniz Varmı Danışmaya Geldim. Önceden Açılıyordu Hatta En Son Birkaç Ay Önce Oynadım Denilebilir Hatta bu Hafta İlk İndirdiğimde Gayet Güzel Açıldı Ve Oynadım Fakat Oyunu Ertesi Günü Açmaya Çalıştığımda Böyle Bir Hatayla Karşılaştım. Birden Bire Neden Böyle Bir Hata Verdi onu Da Anlamış Değilim.
Oyun Bende Yüksek Ayarlarda Oynuyorum Ayarları Düşüğe De Çekip Denedim öçeklemeler %100'de Onları Da Düşürdüm Düşürebildiğim Kadar Fakat Yine Birşey Değişmedi  Diyebilirim oyun Yine Kapandı Yani. Bende Zamanında İndirdiğim 1 Adet Mod Var Steam Atölyesinden İndirdiğim Onu Da Çıkarıp Denedim Yine Olmadı. DLC Olarak MapBooster Ve Birkaç DLC Var Onlar Sıkıntı Yaratırmı Onu Bilmiyorum. Ayrıca C Diskinden D Diskine Kurduğumda Da Bişey Değişmedi Diyebilirim Sonrasında Silip Tekrar C Diskine Kurdum Tabi.
Yardımınız İçin şimdiden teşekkürler kolay Gelsin.

-----Sistem-----
CPU :=: i5 2500
GPU :=: Rx 550 4Gb
Bellek :=: 8Gb (4x2Gb) 1333MHz
Depolama :=: HDD 500Gb 7200Rpm
CPU Soğutma :=: Stock Soğutucu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: ETS2 "Sür" İkonuna Tıkladığımda Kapanıyor.

C:\Users\Public\Documents\Steam klasöründeki oyunun Cache dosyalarını silip deneyin.

Ayrıca oyunun ve Steam uygulamasını başlatan ikonlardan dosya özelliklerini açıp Uyumluluk bölümünden Yönetici Olarak Çalıştır ikonunu onaylayın ve Uygula/Tamam seçeneklerini uygulayın ve böyle deneyin. Son olarak aynı yerden işe yaramazsa farklı Windows sürümleriyle çalıştırmayı deneyin.

NOT: MOD kurulu olmasın!!! DLC önemli değil olabilir yani.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
RE: Cvp: ETS2 "Sür" İkonuna Tıkladığımda Kapanıyor.

ugur.gozaydin' Alıntı:
C:\Users\Public\Documents\Steam klasöründeki oyunun Cache dosyalarını silip deneyin.

Ayrıca oyunun ve Steam uygulamasını başlatan ikonlardan dosya özelliklerini açıp Uyumluluk bölümünden Yönetici Olarak Çalıştır ikonunu onaylayın ve Uygula/Tamam seçeneklerini uygulayın ve böyle deneyin. Son olarak aynı yerden işe yaramazsa farklı Windows sürümleriyle çalıştırmayı deneyin.

NOT: MOD kurulu olmasın!!! DLC önemli değil olabilir yani.

Hocam Bahsetmiş olduğunuz cache dosyasına Gittim Bahsetmiş olduğunuz uzantıdan Fakat Documents klasörünün İçinde Steam Diye Bir yer Yok Açıkçası

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Hocam Bende ATS'de Yüklü Onu Da 1 Aydır Falan Yüklü Ve Ara Ara Girip Oynuyordum Hiçbir Sıkıntı Yoktu Hatta en Son Dün Akşam Oynadım Fakat Bugün Ona Da Giriş Yapamıyorum Artık otomatikman Kapanıyor Aynı Şekilde O Da Yani En Son Birkaç Hafta Önce AMD Software'ı 22.1.1'den 22.2.3'e Güncellemesini Yaptım Ve Windowsta Yaklaşık 3'aydır Falan Yapmadığım Güncellemeleri Yapmıştım Fakat Ondan Sonra Da Girdim Oynadım Ki Sıkıntı Yoktu Hatta ETS2'Yi ondan Sonra İndirdim Ve İndirdiğim Gün Oynayabilmiştim Ama Sonrasında Bu Şekilde Hata Verdi.
Ayrıca Bende TruckersMP Da Var Fakat Sadece ATS Olanı Yüklü ETS2 Yüklü Değil.
Sadece Bir Bilgi Sunmak İstedim Belki Yardımcı olur Diye.

Hocam Ayrıca ETS2 Ve ATS Kapandığımda Steam'de Kapanıyor Komple Uygulama Sonlanıyor. Belki Yazmayı unutmuşumdur Diye Eklemek İstedim.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Hocam Gecenin Bu Vaktinde Rahatsız Ettiğim İçin özür Dilerim Ama Bahsetmiş olduğunuz uzantıdaki Dosyalar Yerine Komple Steam'i Sildim Pc'den Ve Geri Yükledim Sonrasında ATS Ets Falan Geri Yükledim Şuanlık Düzelmiş Gibi Görünüyor Ama İlk Gün'de Açılmıştı Ve Sonra Bir Daha Açılmadı Böyle Bir Durum Yaşanabilir Diye Konunun Kapatılmamasını Rica Ediyorum yeni Konu Açıp Forumda Karışıklık Yaşatmadan Tekrar Sorun Yaşanırsa-/-Devam Ederse Buradan Yazıp Bilgilendirmek İçin.
Yardımınız İçin Teşekkürler. Kolay Gelsin. İyi Günler-/-Geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri