Merhabalar Hocam Ben Daha Bu Hafta ETS2'Ye Tekrardan Oynamak İçin İndirmiştim Fakat ETS2'Yi Açtığımda Açılıyor o Kısımda Bir Sıkıntı Yok Fakat Sür ikonuna Tıkladığımda Oyun Siyah Bir Ekrana Geçiyor Ve Ardından Bir Süre Bekletip Yada Hiç Bekletmeden Kapanıyor Neden Olabilir Acaba Bir Fikriniz Varmı Danışmaya Geldim. Önceden Açılıyordu Hatta En Son Birkaç Ay Önce Oynadım Denilebilir Hatta bu Hafta İlk İndirdiğimde Gayet Güzel Açıldı Ve Oynadım Fakat Oyunu Ertesi Günü Açmaya Çalıştığımda Böyle Bir Hatayla Karşılaştım. Birden Bire Neden Böyle Bir Hata Verdi onu Da Anlamış Değilim.
Oyun Bende Yüksek Ayarlarda Oynuyorum Ayarları Düşüğe De Çekip Denedim öçeklemeler %100'de Onları Da Düşürdüm Düşürebildiğim Kadar Fakat Yine Birşey Değişmedi Diyebilirim oyun Yine Kapandı Yani. Bende Zamanında İndirdiğim 1 Adet Mod Var Steam Atölyesinden İndirdiğim Onu Da Çıkarıp Denedim Yine Olmadı. DLC Olarak MapBooster Ve Birkaç DLC Var Onlar Sıkıntı Yaratırmı Onu Bilmiyorum. Ayrıca C Diskinden D Diskine Kurduğumda Da Bişey Değişmedi Diyebilirim Sonrasında Silip Tekrar C Diskine Kurdum Tabi.
Yardımınız İçin şimdiden teşekkürler kolay Gelsin.
-----Sistem-----
CPU :=: i5 2500
GPU :=: Rx 550 4Gb
Bellek :=: 8Gb (4x2Gb) 1333MHz
Depolama :=: HDD 500Gb 7200Rpm
CPU Soğutma :=: Stock Soğutucu
Oyun Bende Yüksek Ayarlarda Oynuyorum Ayarları Düşüğe De Çekip Denedim öçeklemeler %100'de Onları Da Düşürdüm Düşürebildiğim Kadar Fakat Yine Birşey Değişmedi Diyebilirim oyun Yine Kapandı Yani. Bende Zamanında İndirdiğim 1 Adet Mod Var Steam Atölyesinden İndirdiğim Onu Da Çıkarıp Denedim Yine Olmadı. DLC Olarak MapBooster Ve Birkaç DLC Var Onlar Sıkıntı Yaratırmı Onu Bilmiyorum. Ayrıca C Diskinden D Diskine Kurduğumda Da Bişey Değişmedi Diyebilirim Sonrasında Silip Tekrar C Diskine Kurdum Tabi.
Yardımınız İçin şimdiden teşekkürler kolay Gelsin.
-----Sistem-----
CPU :=: i5 2500
GPU :=: Rx 550 4Gb
Bellek :=: 8Gb (4x2Gb) 1333MHz
Depolama :=: HDD 500Gb 7200Rpm
CPU Soğutma :=: Stock Soğutucu