Hocam Türk Telekom kullanıyoruz ben saniyede 1 MB istemiyorum saniyede 50-100 MB istiyorum adam akıllı internet istiyorum ne yapmalıyım lütfen güzelce açıklayınızAltyapınız ne destekliyor hangi markalar hizmet veriyor onlarda önemli ? Denildiği gibi yüksek destek varsa Türknet bakabilirsiniz.
Size attığım siteye girip ilk önce altyapı sorgulaması yapın bakalım ne kadar destekliyormuş.H
Hocam Türk Telekom kullanıyoruz ben saniyede 1 MB istemiyorum saniyede 50-100 MB istiyorum adam akıllı internet istiyorum ne yapmalıyım lütfen güzelce açıklayınız
Hocam olmuyor ben Erzincands yaşıyorum buraya hizmet yokmuş falan diyor ayrıca üzümlüde oturuyorum köy soruyor köy yok ki normal üzümlü yunus Emre mahallesiSize attığım siteye girip ilk önce altyapı sorgulaması yapın bakalım ne kadar destekliyormuş.
İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya hemen göz at! Adresin ile hızlı ve kolayca altyapını sorgula!turk.net
Köy vardır büyük , ihtimalle siz bilmiyor olabilirsiniz. Yoksa sormaz. Millenicom üzerinden baktım yine köy soruyor. Büyüğüne sorabilirsiniz hangi köy diye.Hocam olmuyor ben Erzincands yaşıyorum buraya hizmet yokmuş falan diyor ayrıca üzümlüde oturuyorum köy soruyor köy yok ki normal üzümlü yunus Emre mahallesi
Hocam sonuç buKöy vardır büyük , ihtimalle siz bilmiyor olabilirsiniz. Yoksa sormaz. Millenicom üzerinden baktım yine köy soruyor. Büyüğüne sorabilirsiniz hangi köy diye.
Hocam Max upload 8 mbps diyorFiber altyapınız var. Bu güzel bir değer. Eğer Türknet üzerinden almayı düşünüyorsanız iletişime geçerek alım işini yapabilirsiniz.
Upload zaten Download a göre hep düşük olur. Bizim ülkemiz genel olarak internet bakımından da çok geride olduğundan yüksek değerlerde upload bulmak zor.Hocam Max upload 8 mbps diyor![]()
Fiber altyapınız var. Bu güzel bir değer. Eğer Türknet üzerinden almayı düşünüyorsanız iletişime geçerek alım işini yapabilirsiniz.
Hocam oyun yüklerken upload mı önemli yoksa download mı ?Upload zaten Download a göre hep düşük olur. Bizim ülkemiz genel olarak internet bakımından da çok geride olduğundan yüksek değerlerde upload bulmak zor.
İndirme yapıyorsunuz hocam download önemli, karşı tarafa aktarırken upload kullanıyorsunuzHocam oyun yüklerken upload mı önemli yoksa download mı ?
İndirme yapıyorsunuz hocam download önemli, karşı tarafa aktarırken upload kullanıyorsunu
Hocam ne alayım nasıl alayım hangisini alayım yardımcı olabilir misiniz ??Fiber altyapınız var. Bu güzel bir değer. Eğer Türknet üzerinden almayı düşünüyorsanız iletişime geçerek alım işini yapabilirsiniz.
Hocam internet fiyatlarına nerden bakabilirim türknet sitesinde ?Genel olarak hangi markaların destek verdiği önemli. Fiyat olarak da bakabilirsiniz. Yani biri 250tl ye verirken diğeri 200tl ye veriyorsa o da tercih edilebilir.
Hocam 100 Mbps saniyede kaç mb ??Kendi sitesinde GigaFiber için 139.90TL yazıyor ama kendi altyapısı olan yerlerde böyle. Türk Telekom altyapısı olan yerlerde 169.90TL ye GigaFiber veriyorlar. 100Mbps için fiyatlar nedir bilmiyorum ama Taner hocamın internet videosunda 100Mbps kullandığını ve faturalarını gösterdiğinde 139TL ödediğini gösteriyor. Fotoğrafta Taner hocamın paylaştığı markaların genel fiyat değerlendirmesi var. Değişmiş midir bilemem ama örnek olması amacı ile paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5326