Evga 1070 SuperClocked Nasıldır

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
Evganın 1070 superclocked serisi nasıldır forumlarda okumuştum cok ısınıyor eski seri alınmaz diye emin olmak istedim hala sıfırı alınır mı ?

1050ti üzerine 1500 tl üstüne ekleyip amazondan yeni getirilmiş 1070 sc takaslaya bilirim sıfır jelatini bile acılmamış 2300TL ‘ ye gelmiş olucak yada kendi ekran kartımı satıp black fridayi beklesem bu fiyatlardan daha az bir ekran kartı bulunabilir mi 1070 olarak ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
EVGA ve ZOTAC markası NVIDIA GPU 'lara en önce ulaşan ve üzerinde daha uzun çalışma imkanı bulan 2 firmadır. Yeni bir ekran kartı çıkacağı zaman NVIDIA ilk önce bu 2 firmaya GPU 'ları gönderir önce bu firmalar çıkaracakları modeller üzerinde çalışırlar. Ayrıca EVGA firması soğutma ve O.C. konusunda ekran kartı pazarındaki en iyi firmadır. SuperClock ve K|NGP|N versiyonlarında diğer ekran kartlarında olmayan 6 ile 13 arası değişen ısı sensörlerine sahipler, ısınmaya bağlı fan devri en iyi seviyede çalışsın diye. Yani ısı problemi olması en düşük kartlardır. Amazon fiyatlarını bilmiyorum ancak normal her zaman kullanılan alışveriş sitelerinde GTX 1070 'in fiyatı 3.000 TL ile 4.000 TL arası değişiyor modellere göre. Dolar şu sıralar sabit ve Döviz her yıl sonu bir seviyede kapanış yapar. Yıl sonuna az kaldı bu yılı Dolar ya biraz artarak yada azalarak kapatacak. Beklemek tamamen sana kalmış bir durum ön görülecek bir durum değil maalesef.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kayhan Öztürk' Alıntı:
Merhaba
Evganın 1070 superclocked serisi nasıldır forumlarda okumuştum cok ısınıyor eski seri alınmaz diye emin olmak istedim hala sıfırı alınır mı ?

1050ti üzerine 1500 tl üstüne ekleyip amazondan yeni getirilmiş 1070 sc takaslaya bilirim sıfır jelatini bile acılmamış 2300TL ‘ ye gelmiş olucak yada kendi ekran kartımı satıp black fridayi beklesem bu fiyatlardan daha az bir ekran kartı bulunabilir mi 1070 olarak ?

Bence 2019'a kadar alabiliyorsan al bazı tanıdığım kuyumcularla konuştuğumda altın ve doların yükseleceğini söylediler.Önceki dalgalanma içinde aynı şeyi söylemişlerdi.Umarım dolar yükselmez....

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Çok mantıklı.
Hepsi 2300 e malolacaksa, verin  gitsin.

1070 gibi bi kart alıyorsunuz.  Kartın gücüne bi bakınız.
1a2962d07e.png

İşlemcimiz ve poweriniz düzgün demi,ama. :rolleyes:

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci i7 6700 güç kaynağı coler Master 600w +80 nasıl olur ? Ve bu kart Amazon’dan gelmiş bi sorun arıza olduğunda Türkiye’de tamir değişim icin çalıştığı firma var mı ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kayhan Öztürk' Alıntı:
İşlemci i7 6700 güç kaynağı coler Master 600w +80 nasıl olur ? Ve bu kart Amazon’dan gelmiş bi sorun arıza  olduğunda Türkiye’de tamir değişim icin çalıştığı firma var mı ?
 Bildiğim kadarıyla ,yurt dışı ,evga tarafından garanti kapsamında. Yani EVGA  ya ,yolluyorsunuz.
Power ve işlemci gayet iyimiş,hiç bi problem yok.

KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anladım teşekkür ederim black fridayi beklesem 1070 i bu fiyatlara alabilirmiyim ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
KS

Kayhan Öztürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evgada Amazon’dan alınan ekran kartında sorun oluştu nasıl bir yol izlemek gerekir ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri