EVGA artık alınır mı?

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Merhaba, bildiğiniz üzere EVGA partnerliği bıraktı. Sizce artık EVGA ekran kartları alınır mı sonuçta gelirlerinin çoğu ekran kartı ve büyük gelir kapanınca kapanmaya giderse vb. Şeyler olursa garanti süreci nasıl işler sizce?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Teknik destek, garanti ve müşteri hizmetleri aynı şekilde devam edecek. Ancak kartta problem oldu diyelim, muadili yoksa ellerinde satılmayan RTX 4000 serisi kartlar "belki" verilebilir. Onun dışında kimseyi mağdur edeceklerini düşünmüyorum.

Fiyat iyiyse, alınabilir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhaba, bildiğiniz üzere EVGA partnerliği bıraktı. Sizce artık EVGA ekran kartları alınır mı sonuçta gelirlerinin çoğu ekran kartı ve büyük gelir kapanınca kapanmaya giderse vb. Şeyler olursa garanti süreci nasıl işler sizce?
Mağdur edecek bir marka değil evga. Teknik ve genel desteklerini devam ettireceklerini belirttiler zaten. İntelle vb olan geliştirme ve araştırma çalışmaları devam ediyor. Kartlarda kronik sorun da pek yok. Tercih edebilirsiniz.

KS

TFCrown

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
26
Teknik destek, garanti ve müşteri hizmetleri aynı şekilde devam edecek. Ancak kartta problem oldu diyelim, muadili yoksa ellerinde satılmayan RTX 4000 serisi kartlar "belki" verilebilir. Onun dışında kimseyi mağdur edeceklerini düşünmüyorum.

Fiyat iyiyse, alınabilir.
Kapanırsa peki garanti süreci nasıl işler?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Şahsen Evganın destek vermeyi sonlandırıp mağdur edeceğini pek sanmıyorum ama süreç gösterecektir neler olacağını

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri