Merhaba, bildiğiniz üzere EVGA partnerliği bıraktı. Sizce artık EVGA ekran kartları alınır mı sonuçta gelirlerinin çoğu ekran kartı ve büyük gelir kapanınca kapanmaya giderse vb. Şeyler olursa garanti süreci nasıl işler sizce?
Mağdur edecek bir marka değil evga. Teknik ve genel desteklerini devam ettireceklerini belirttiler zaten. İntelle vb olan geliştirme ve araştırma çalışmaları devam ediyor. Kartlarda kronik sorun da pek yok. Tercih edebilirsiniz.Merhaba, bildiğiniz üzere EVGA partnerliği bıraktı. Sizce artık EVGA ekran kartları alınır mı sonuçta gelirlerinin çoğu ekran kartı ve büyük gelir kapanınca kapanmaya giderse vb. Şeyler olursa garanti süreci nasıl işler sizce?
Kapanırsa peki garanti süreci nasıl işler?Teknik destek, garanti ve müşteri hizmetleri aynı şekilde devam edecek. Ancak kartta problem oldu diyelim, muadili yoksa ellerinde satılmayan RTX 4000 serisi kartlar "belki" verilebilir. Onun dışında kimseyi mağdur edeceklerini düşünmüyorum.
Fiyat iyiyse, alınabilir.
Marka destek vereceğini belirtti , neden kapansın ki ?Kapanırsa peki garanti süreci nasıl işler?
PC hocasını izledim o bile söyledikleri tatmin etmedi deyince garipsedim.Marka destek vereceğini belirtti , neden kapansın ki ?