Evga RTX 3060 Ekran Kartım Isınıyor

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Süreç uzun sürebilir evet ama bu sizin haklılığınızı değiştirmez. Davaya konu ürün, dava tarihi içerisinde garanti kapsamındaysa sorun yok
Süreç uzun sürebilir evet ama bu sizin haklılığınızı değiştirmez. Davaya konu ürün, dava tarihi içerisinde garanti kapsamındaysa sorun yok.
4K'da teste sokun.
Açılır açılmaz 70 dereceye fırladı ve 80 dereceye geldiği için kapattım çünkü 90 a kadar yolu vardı

Ekli dosyalar

• 94091916-D46E-443A-822F-3ECFD6C672E1.jpeg
    94091916-D46E-443A-822F-3ECFD6C672E1.jpeg
    3 MB · Görüntüleme: 26

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Kapatmayın hocam 15 dakika falan, kapanacak mı program ya da bilgisayar. Yük altında ne yanıt verdiğine bakmanız lazım

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Teste sokmak istemeseniz de dediğim gibi muhtemelen termal sıkıntılar var kartta.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Kapatmayın hocam 15 dakika falan, kapanacak mı program ya da bilgisayar. Yük altında ne yanıt verdiğine bakmanız lazım
85 derecenin üstüne çıkarsa 90-100 onda napmalıyım hani kartın yanmasını istemem

Efe100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Açılır açılmaz 70 dereceye fırladı ve 80 dereceye geldiği için kapattım çünkü 90 a kadar yolu vardı
85 90 derecede termal macunun bı kısmı buharlaşmaya başlıyor diye biliyorum 1 yılda kullanıyorsanız normla olabilir kesinlikle bir termal macun yenilemesi yapın

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Teste sokmak istemeseniz de dediğim gibi muhtemelen termal sıkıntılar var kartta.
Peki hocam diyelim kart arızalı biz termal macunlarını yeniledik arızalı kart sorun çıkartırmı yine hani sorun ney tam olarak onu anlayamadım şuan

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Yani kart arızalıysa termal macunu yenileyip normal sağlıklı bir kartmış gibi kullanmak istemem kart arızalı değilmi termal sıkıntılarımı bar. O beni araya soktu

Son düzenleme:

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Peki hocam diyelim kart arızalı biz termal macunlarını yeniledik arızalı kart sorun çıkartırmı yine hani sorun ney tam olarak onu anlayamadım şuan
hocam termal macun sıkıntı yaratmaz aksine en azından bir konuyu kafadan silmiş olursunuz. Termal macun yeniledik ona rağmen ısı düşmedi demekki kartta problem var

Efe100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani kart arızalıysa termal mavunu yenileyip normal sağlıklı bir kartmış gibi kullanmak istemem kart arızalı değilmi termal sıkıntılarımı bar. O beni araya soktu
Servise götürün servis kartın içini açıp baksın termal macunlar termal padler hepsi gözükür sizde gözünüzle görürsünüz termal macun yoksa veya termal padler böyle olması çok normal ona göre bı yol izlersiniz

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Yani kart arızalıysa termal mavunu yenileyip normal sağlıklı bir kartmış gibi kullanmak istemem kart arızalı değilmi termal sıkıntılarımı bar. O beni araya soktu
eğer kartta problem varsa siz ne yaparsanız yapın ısı zaten düşmeyecektir

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
hocam termal macun sıkıntı yaratmaz aksine en azından bir konuyu kafadan silmiş olursunuz. Termal macun yeniledik ona rağmen ısı düşmedi demekki kartta problem var
Yani hocam kart arızalıysa termal macun filan dinlemez diyosunux arızalıysa termal macunda sürsek o kart ısınırmı eğer öleyse rahatça götürürüm servise çünkü arızalı kart kullanmak istemem fps sınırlı kullanıyorum oyunlarda onlarda bile 70 derecedeyken drop yiyorum

Efe100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani hocam kart arızalıysa termal macun filan dinlemez diyosunux arızalıysa termal macunda sürsek o kart ısınırmı eğer öleyse rahatça götürürüm servise çünkü arızalı kart kullanmak istemem fps sınırlı kullanıyorum oyunlarda onlarda bile 70 derecedeyken drop yiyorum
Kesinlikle içine açıp baktırın termal macun içine şuan belkide yok bile

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
hocam drop yeme muhabbeti sadece ısıyla alakalı değildir kart problemliyse eğer zaten ısınmasada drop başlayacaktır çünkü mantıken sağlıklı çalışmayan bir sıkıntı var demektir. Eğer Termal macun/pad neyse değişince ısınmıyorsa drop gelmiyorsa demekki kartta problem yok macun değişimine ihtiyaç duyulmuş demektir.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Peki direk thhye başvursam termal macununa vs baktırmadan sıkıntı çıkarmı peki

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Hocam THH bilir kişi raporu isteyecektir. Yani bu demek oluyorki kartın incelenmesi gerekecek adam macunun olmadığını görürse direk oraya yönelecektir. Eğer kartınız arızalı bile olsa, mahkeme süreci uzayacak siz çıkan sonuca itiraz edeceksiniz tekrar incelemeye gidecek çıkan sonuç aynıda olabilir değişedebilir bu sürece bağlı. Siz bence servise termal macun bakımı için başvuruda bulunun. Neden diye soracak olursanız eğer çünkü kullanılmış ürün eğer üzerine baya bir zaman geçtiyse kullanıma bağlı deformasyon muhabbeti doğuyor yani o kart sıfır ayıplı ürün kategorisine girmiyor malesef o yüzden siz ilk önce servis işlemlerini halledin

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Termal bakımı kendiniz yapmayın, garantili ürün olduğu için yetkili servise gönderin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri