En az 1 hafta bekletirler diye düşünüyorum bu yavaşlıkta ilerlediklerine göre.Simdi iptal etcem geri odenmeyi almam ne kadar surer kim bilir vede baska koltuk alip gene beklicez fln sıkıntı yani
En az 1 hafta bekletirler diye düşünüyorum bu yavaşlıkta ilerlediklerine göre.Simdi iptal etcem geri odenmeyi almam ne kadar surer kim bilir vede baska koltuk alip gene beklicez fln sıkıntı yani
Zaten son aşamaya gelmiş bence biraz daha bekleBugun de aradim hazirlik asamasi bitti kargo firmasinin gelmesini bekliyorlarmis toplu alim fln yapiyorlarmis tek tek kargolanma olmuyormus
Ben zaten sizinle özelden konuştuktan sonra başka ürünlere bakmaya başladım bile. Şuan aklımda E-Blue ve Zio Gaming markaları var.Valla ugur hocam sizde koltuk seciminizi birkez daha gozden gecirin derim![]()
Sadece 3-4 model baktım ve 3K bütçeyi geçemem ki o bile zor benim için. Bakalım daha karar vermedim ama zaten almama daha var.Hangi koltukları sectiniz belirlediniz mi
Özellikle üzerine Gaming yazdıkları için fiyatlar saçma seviyelerde evet.Anladim hocam hersey pahalı
Size zaten bu hafta kargolanacak denilmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?Güncelleme: haftaya kargolanir denildi.
Sanırım siz almaktan vazgeçtiniz.Ya yeminle ben bu kadar AMATÖR iş görmedim. Umarım beklenene değer.
Ben bu kullanıcıyla özelden konuştuktan sonra zaten başka ürünler bakmaya başlamıştım bile ki artık komple vaz geçtim. Ancak ürün kullanıcıya ulaşınca belki fikrim yine değişir bilemem.Sanırım siz almaktan vazgeçtiniz.