Amd Ryzen 7 5700x işlemci var hocam ddr4 destekliyor sanırım Uygun bişey bulursam almayı planlıyorum.Sisteminiz nedir?
Ona göre öneriler gelse daha iyi ve anlamlı olur. Giriş seviyesi sisteme en üst düzey anakarta gerek olmayabilir veya AMD sisteme İntel anakart önerilmez gibi.
bir kere a320 den tut b550 ye kadar her türlü anakart olur olmasınaAmd Ryzen 7 5700x işlemci var hocam ddr4 destekliyor sanırım Uygun bişey bulursam almayı planlıyorum.
Çevremden de öneriler aldımda onlar Asrock n fıyatı düşük olan Anakartlarının sorunlu olduğunu söylediler.bir kere a320 den tut b550 ye kadar her türlü anakart olur olmasına
fiyat segmentinde 3000 tll altında a520 b450 alabilirsin
ama ben yine de fazla uçmamak şartı ile b550 anakart alman tarafındayım
![]()
ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Gigabyte B550M K AMD B550 4733 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B550M K AMD B550 4733 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
EĞER ilerleyen dönemlerde
daha güçlü bir am4 işlemci filan alma planın yoksa
ki artık bu segmente daha fazla yatırım yapmanı önermem
bu kartlar işini görecektir
ne sorunları varmış meselaÇevremden de öneriler aldımda onlar Asrock n fıyatı düşük olan Anakartlarının sorunlu olduğunu söylediler.
Bi ara muhabbeti olmuştu bi arkadaş sakın alma ucuz olanlardan dedi de ordan aklımda kaldı.ne sorunları varmış mesela
hangi sistemlerde kullanmışlar
hangi işlemci ile kullanımşlar
Kendisi bildiğim kadarıyla kullanmamış.ne sorunları varmış mesela
hangi sistemlerde kullanmışlar
hangi işlemci ile kullanımşlar
Karşılaştırıp birini alırım o zaman. İlginiz için çok teşekkürler.ben aldırdığım bir kaç kişiden olumsuz geri dönüş almadım
siz bnu yazdıktan sonra forumdan araştırayım dedim
yorumların sonuna kadar okumadım ama
sanırsam sorun bildiren şahsa şansına arızalı ürün gitmiş
içine sinmiyorsa bir seçenek daha sundum
ona da bakabilirsin
ayrıca şu ürün de var pckolikte indirimde
fiyatı da iyi duruyor
ASUS PRIME B550M-K AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA 2XM2 USB3.2 MATX PCIE 4.0 RAM ANAKART
90MB14V0-M0EAY0 - ASUS PRIME B550M-K AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA 2XM2 USB3.2 MATX PCIE 4.0 RAM ANAKARTpckolik.com.tr