F/P Sağdan Pencereli Kasa Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba arkadaşlar.

Masa konumlandırması gereği kasayı sol tarafa koymak mecburiyetindeyim. Bundan dolayı sağdan pencereli kasaya ihtiyacım var.

Bütçem 500-700 TL civarlarında. Elimde herhangi bir fan bulunmamakta.
Mümkünse Mesh ve görüntü olarak yakışıklı bir kasa arayışındayım. 
Öneri ve tavsiyelerinize açığım.

Yorumlarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: F/P Sağdan Pencereli Kasa Önerisi

Bu tipte bildiğim birkaç kasa var ve hepsi tek markada. Sharkoon REV serisi. REV100/200/220/300 modelleri var. Hepsi başarılı kasalar REV200 modelinin PCH YouTube kanalında incelemesi var link aşağıda. MESH olayına takılmayın kasalar hava akışında başarılılar. Sadece REV300 modeli full mesh yapıya sahip ama ülkemizde satışı henüz yok ki olsa bile bu bütçeye olmaz. Ortalama minimum 1500 TL civarı olacak gibi duruyor.

REV100/200 ve 220 modellerinin stokları bitmiş. Ortalıkta olmadığı için saçma fiyatlardalar.

REV200 inceleme videosu aşağıda.

https://www.youtube.com/watch?v=-eoNBCEyKOY

Başka markada ürün bilmiyorum.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
RE: Cvp: F/P Sağdan Pencereli Kasa Önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu tipte bildiğim birkaç kasa var ve hepsi tek markada. Sharkoon REV serisi. REV100/200/220/300 modelleri var. Hepsi başarılı kasalar REV200 modelinin PCH YouTube kanalında incelemesi var link aşağıda. MESH olayına takılmayın kasalar hava akışında başarılılar. Sadece REV300 modeli full mesh yapıya sahip ama ülkemizde satışı henüz yok ki olsa bile bu bütçeye olmaz. Ortalama minimum 1500 TL civarı olacak gibi duruyor.

REV100/200 ve 220 modellerinin stokları bitmiş. Ortalıkta olmadığı için saçma fiyatlardalar.

REV200 inceleme videosu aşağıda.

https://www.youtube.com/watch?v=-eoNBCEyKOY

Başka markada ürün bilmiyorum.

Kasaya bayıldım. YouTube kanalının 100 tane videosunu izledim, hatta bunu da görmüştüm ve daha sonra izleye kaydettim fakat izlemeyi unutmuşum. Bu kasaya bayıldım. Normal bir fiyata satılsa şu an almak isterdim. Bu kasayı takip edeceğim Normal bir fiyata gelecekse yurtdışından da alabilirim. Teşekkür ederim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri