O zaman rival 600 diyeyim hocam 
Enes Değirmenci' Alıntı:O zaman rival 600 diyeyim hocam![]()
Enes Değirmenci' Alıntı:Hmm o zaman eve dönünce mouse linkleri bırakacağım
ugur.gozaydin' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:BLOODY kaliteli ve sağlam bir markadır LOGITECH ile aynı seviyedeler ama TRUST 'tan bir ütün hiç kullanmadım fiyatı ucuz diye önerdim. Daha çok GAMEPAD ve Direksiyon seti yapan bir firma aslında yeni 1 - 2 yıl gibi bir süredir kulaklık, klavye vs. ürünleri yapıyorlar. Ama kötü çıkacağını sanmam hiç olumsuz yoruma rastlamadım hiçbir ürünü ile alakalı. Ben olsam BLOODY 'ye bakardım bir ama ENES hocamın belki başka tavsiyeleri olur şuan meşgul biraz daha beklersen seçeneğin artar.
teşekkür ederim hocam listeye ekledim karşılaştırıp kafama yatanı seçeceğim :9ugur.gozaydin' Alıntı:BLOODY kaliteli ve sağlam bir markadır LOGITECH ile aynı seviyedeler ama TRUST 'tan bir ütün hiç kullanmadım fiyatı ucuz diye önerdim. Daha çok GAMEPAD ve Direksiyon seti yapan bir firma aslında yeni 1 - 2 yıl gibi bir süredir kulaklık, klavye vs. ürünleri yapıyorlar. Ama kötü çıkacağını sanmam hiç olumsuz yoruma rastlamadım hiçbir ürünü ile alakalı. Ben olsam BLOODY 'ye bakardım bir ama ENES hocamın belki başka tavsiyeleri olur şuan meşgul biraz daha beklersen seçeneğin artar.
trust ın laptop soğutucusunu kullanıyorum fena değil gerçi çok ses çıkarmaya başladı amaBilgisayarcıGenç' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:BLOODY kaliteli ve sağlam bir markadır LOGITECH ile aynı seviyedeler ama TRUST 'tan bir ütün hiç kullanmadım fiyatı ucuz diye önerdim. Daha çok GAMEPAD ve Direksiyon seti yapan bir firma aslında yeni 1 - 2 yıl gibi bir süredir kulaklık, klavye vs. ürünleri yapıyorlar. Ama kötü çıkacağını sanmam hiç olumsuz yoruma rastlamadım hiçbir ürünü ile alakalı. Ben olsam BLOODY 'ye bakardım bir ama ENES hocamın belki başka tavsiyeleri olur şuan meşgul biraz daha beklersen seçeneğin artar.
Trust gayet iyi klavye ve mouselar yapıyor garantiside güzel