Soru F/P Wireless Kulaklık Önerisi?

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Dostlar selamlar herkese kısaca başlıkta da gördüğünüz gibi F/P kulaklık arıyorum, Duruma göre bütçemi aşabilirim problem değil yeter ki istediğim özellikleri taşısın. Profesyonel olarak e-sports ile ilgileniyorum özellikle Apex Legends ve Valorant tarafında bana gerçekten sesleri çok net verecek, ses yalıtımı iyi, mikrofon kalitesi iyi ve batarya olarak uzun süre şarjı giden bir wireless kulaklık lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçe: 3000 ₺

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

İndirim kovalayabilirsin

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Blackshark v2 PRO
Blackshark’ta çok fazla EQ ayarı var hocam uğraşmak istemiyorum onunla.

İndirim kovalayabilirsin
Öneri için teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Öneri için teşekkürler.
G733 alabilirsiniz. Eq ayarıyla uğraşarak en iyi ses performansını elde etmeniz lazım yoksa hiç bir kulaklıkta iyi olmaz

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam fiyatı gereksiz pahalı, e sporculara göre ürün almak zaten aşırı saçma bir şey.
Onlara göre almıyorum hocam kullandıkları için ve memnun oldukları için o ürüne bakıyorum sonuç olarak bende o yolda ilerliyorum ve para vereceksem en iyi şekilde o performansı almam lazım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Onlara göre almıyorum hocam kullandıkları için ve memnun oldukları için o ürüne bakıyorum sonuç olarak bende o yolda ilerliyorum ve para vereceksem en iyi şekilde o performansı almam lazım.
İşte en iyi performansı v2 pro ve g733 verir

reyban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Öneri için teşekkürler.
Hyperx wireless bakabilirsin 2k falandi galiba bide corsair void elite wireless var o da guzel kulaklik razerinde o fiyata guzel kulaklikları var. Oyun icin EQ ayarlari yapmaniz faydaniza olur ayak sesleri daha net daha belirgin olsun diye EQ tizi arttirmaniz lazim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hyperx wireless bakabilirsin 2k falandi galiba bide corsair void elite wireless var o da guzel kulaklik razerinde o fiyata guzel kulaklikları var. Oyun icin EQ ayarlari yapmaniz faydaniza olur ayak sesleri daha net daha belirgin olsun diye EQ tizi arttirmaniz lazim
Corsair 2k felandı şu an değmez ya

G733 ses yalıtımı olarak ve mikrofon performansı olarak iyi değilmiş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Ses yalıtımı yeterli gelmişti

reyban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
G733 ses yalıtımı olarak ve mikrofon performansı olarak iyi değilmiş ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Rakiplerine göre mikrofonu kötü yalitim olarak yine rakiplerine göre disardan daha cok ses aliyor. Ama cok konforlu kulaklik. Bence oyun icin degil gundelik isler iş hayati icin alinabilecek bir kulaklik. Bi süre kullandim çünkü rahatligi cok guzel.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Ben aslında HyperX Cloud II düşünmüştüm Wireless modelini ama o olmaz mı?
Bunun kablolu modelini kullanıyorum. Fiyatı ben aldıktan sonra çok saçma artmış. 2000 TL üzerine felan satıyorlar kablolu modelini. Ürün gayet kaliteli ancak bu fiyatlara bence de değmez.

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ürünü ne zaman alacaksınız hocam bilmiyorum fakat HyperX CloudCore siparişi verdim 2gün önce kadar muhtemelen yakında elimde olur. O vakte kadar sipariş geçmemiş olursanız siz ile özelden iletişim kurup ürün özelinde tecrübeyi paylaşırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri