Fall guys özel çözünürlük ayarlamak

kirbylove

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Günaydınlar,

İlk defa fall guys indirdim fakat çözünürlük ayarlarında isteğim ayar yok pencere modunda 1024x768 yapmak istiyordum bu oyunun cs v.s oyunlarında olduğu gibi config ayarları varmı edit yapabileceğimiz ekran boyutunu orda ayarlamak felan oyun çok böyle ucundan kasıyor etki etmiyor ama ben dediğim ayarlarda oynamak istiyorum ilk oynayışımda 1 oldum zaten. :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bırak ilk oynayışı 20 kere falan oynadım ben daha 1. olamadım. Sen böyle deyince dosyaları bir karıştırdım ama CS de ki gibi config tarzı bir dosya bulamadım. Galiba olmuyor.

KS

kirbylove

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bırak ilk oynayışı 20 kere falan oynadım ben daha 1. olamadım. Sen böyle deyince dosyaları bir karıştırdım ama CS de ki gibi config tarzı bir dosya bulamadım. Galiba olmuyor.
Hm anladım hocam steam da dışardan oyun ekle seçeneğinden ekleyip başlangıç koduna çözünürlük ayarlama kodu deneyeceğim belki öyle olur. :D sakin olun hocam elbet olursunuz bende ilk seviye olduğuna belki kolsuz oyuncuları verdi 1 olacağımı bende bilmiyordum ama roblox gibi oyunları olduğundan alışkınım ve cs bhop modları saolsun bunny yapmaya çalışıyorum oyunda. :D

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bende roblox oynadım onda parkur kolay da burada sürekli tutuyorlar falan sinirlenmemek elde değil. CS de hiç başaramıyorum orası ayrı konu.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Steamdan ekleme yaparak yapamazsın dostum. Oyunun çöker büyük ihtimal akabinde dosya konumundan launcheri bulup özelliklerden -w 1024 -h 768 kodunu deneyebilirsin fakat aynı şekilde dediğim gibi oyunun hata alabilir. Ana ekran çözünürlüğünü düşürebilirsin 1024x768 yapıp fakat oyun rezalet görünecektir ana ekran çözünürlüğünü değişmeden pek seçenek kalmıyor gibi başka yöntem bilen hocalarım destek olabilir sana.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri