Fare İmleci Atlama Yapıyor!

mer33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uzun yıllardır Microsoft Mobile 1850 fare kullanıyorum. Yeni pc aldım ve tabiki Win 10 kurulu. Fareye bir süre ellemeyince ve sonra oynatmaya çalıştığımda ilk önce imleç oynamıyor ve 1-2 saniye sonra birden atlama yaparak çektiğim yere geliyor. Bu durum oyunlarda da aynı şekilde oluyor. Mesela Pubg oynarken adamı bir süre oynatmamamın ardından fareyi çevirince 1-2 saniye sonra birden dönüyor. Win7 olan dizüstü bilgisayarımda böyle bir sorun yok. Çözümünü bilen var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşletim sisteminde sürücü odaklı uyum sorunu olabilir. Eski bir mouse ise sürücüsü Windows 10 sürümleri ile uyumsuz çalışıyor olabilir. Microsoft desteğe yazın cevap alırsınız.

KS

mer33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşletim sisteminde sürücü odaklı uyum sorunu olabilir. Eski bir mouse ise sürücüsü Windows 10 sürümleri ile uyumsuz çalışıyor olabilir. Microsoft desteğe yazın cevap alırsınız.
O kadar da eski değil. Halihazırda hala satılan bir fare. Microsoft kendi ürününe de hatalı sürücü veriyorsa vay halimize.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben zaten o kadar eski bir mouse demedim ama yazılım odaklı sorun gibi duruyor. İşlemtim sistemide mouse ürünüde Microsoft yani Microsoft destek kesin bir çözüm sunar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri