Fare Sol Tık Zor Basıyor Bu Yapacağım Işe Yarar Mı?

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
SteelSeries Rival 600 bir mouse sahibiyim. Sağ tıkımın sadece belli bir noktasına hafif kuvvetle basınca algılıyor sağ tuş basma yerinin %90'ı sert bassamda algılamıyor tek bir nokta ile idare ediyorum. Sol tık daha normal boyle bir sorun yok. Sadece farenin içini açıp geri kapatınca 1-2 gun sol tıkta aynı oluyor ama zamanla düzeliyor. Sorun Switch'den başka bir şeyle alakalı olabilir mi? Eğer Switch'den dolayı diyorsanız hemen bir tane yenisini alıp takacağım sadece sorunun Switch harici bir şeyden kaynaklanmasından endişeliyim var mı böyle bir ihtimal.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
asdsad evet sol tık hiç basmıyor ahahaafsad

pardon sağ tık
Ahhaaa sıçtık o zaman her şeyin suçlusu bu arkadaşlar, Herkes de oldu çok sağ ol deyince sende de işe yarar zannettim bana özelden adresini at göndereyim sana daha çok boka sardı.
Adsız.png

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
O mouse az çok basıyordu galiba ben bu yorumu görüp sana öneride bulanmasam belki yapa bilirdin de.
yok abi sorun yok ya yeni switchle değişicem zaten niye canını sıkıyosun

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
yok abi sorun yok ya yeni switchle değişicem zaten niye canını sıkıyosun
Tamam sen o zaman al switchle bana özelden mesaj at buradan İBAN ve İsmini yaz parasını ben atayım sana kardeşim veya sen bul uygunu hangisi ise parçanın bana at ben adresine göndereyim ağa.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
Tamam sen o zaman al switchle bana özelden mesaj at buradan İBAN ve İsmini yaz parasını ben atayım sana kardeşim veya sen bul uygunu hangisi ise parçanın bana at ben adresine göndereyim ağa.
Abi düşüncen için çok teşekkür ederim.Sağol.Ben halledeyim.Sıkıntı yok sen bozmadın zaten durumu iyi değildi bi dokunmaya bozulcaksa hiç kullanmıyım bunu zaten teşekkür ederim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Abi düşüncen için çok teşekkür ederim.Sağol.Ben halledeyim.Sıkıntı yok sen bozmadın zaten durumu iyi değildi bi dokunmaya bozulcaksa hiç kullanmıyım bunu zaten teşekkür ederim
mousenin cpi tuşuna zeminde fare dururken 3 saniye basılı tutup kalibre etmeyi dene

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Rival 600 çöp bir mouse zaten, çöpe at yeni mouse al. Uğraştığına değmez.

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
Rival 600 çöp bir mouse zaten, çöpe at yeni mouse al. Uğraştığına değmez.
gpro x superlight lamzu atlantis razer v2 pro hepsini denedim ve olmayınca iade ettim yani hafif sevmiyorum ve sensörleri her ne kadar daha yeni de olsa rival 600 kadar keskin dönemiyorum o yüzden artık bunu yeniliyim dedim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
gpro x superlight lamzu atlantis razer v2 pro hepsini denedim ve olmayınca iade ettim yani hafif sevmiyorum ve sensörleri her ne kadar daha yeni de olsa rival 600 kadar keskin dönemiyorum o yüzden artık bunu yeniliyim dedim.
siz bilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri