Farenin aniden donması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
2 gündür farem birden gücünü kesiyor ışıkları sönüp donuyor ve 1 saniye 2 saniye sonra geliyor usbsini başka yere taktım vs çözülmedi programını aç kapa yaptım hatta kapattım direk yine aynı sorun vardı fare sipariş verdim.

azönce yine fare dondu fakat izlediğim videonun seside 3 saniye gitti ve birden kulaklıgım değilde hoparlörden gelip tekrar kulaklığa geçti yani sanki kulaklıkta gitti gibi oldu ne yapmalıyım ?

usb kök hublara devmgmt.mscden pc güç kazanmak için bu aygıtı kapatsın özelliğini kapadım ama devam ediyor

aslında sorum yeni mouse aldıgımdada aynı sorun devam ederse ne ypamalıyım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fare yazılımını tamamen kaldırın. CCleaner yazılımı gibi bir yazılım ile kalıntıları kalmadan kaldırın. Sonra mouse aygıtını aygıt yöneticisinden sürücü yazılımını silerek kaldırın sistemi yeniden başlatın ve mouse yazılımını kurmadan test edin sorun kalmaz ise yazılımını kurabilirsiniz.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
şuan yeni mouse elimde çünkü eski mouse 5 yıllıktı bunda yaparsa dedikleriniz deneyeceğim

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
42 dakikadır henüz hiçbir donma yok.Gerçekten mousetanmış demek ki.Bu arada bir sorum var mousepad kalite farkı ne kadar önemli bir oyuncu için ? steelseriesin qck vs mousepadleri 80 lira ve üstüne gidiyor ama onları almaya değiyormu ? onlar dahamı iyi kaydırıyor ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben deneyimlerime göre pek farkın olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Ama tabi üstü kaygan olmalı kumaş olmayan mouse takılmayan bir zemin lazım ama mouse pad için 100-200 tl gibi bütçe ayırmanızı tavsiye etmiyorum.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dokusu kaliteli ve sizin oynayışınıza göre mouse güzel kayıyor hareket ediyor ise değiştirmenize gerek yok bence ama eğer takılmalar oluyor kayması pek iyi değil ise değiştirebilirsiniz

https://ty.gl/r3qztqcl 
Bu ürün gayet kaliteli ve cs go gibi fps oyunlarında önerebileceğim kaygan ve zemine yapışan bir mouse pad eğer memnun değilseniz bu ürünün alabilirsiniz gayet başarılı bir üründür.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
yani bendeki mousepad zemine yapışıyor fakat kaymasını başka bir mousepadle denemem lazım bendeki ne kadar iyi diye.Şöyle anlatayım kaymak gibi kaymıyor ama kayıyor :D

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Deneyip size hassasiyeti yumuşaklığı kayganlığı en uygun hangisi ise seçebilirsiniz tabi :) 

Başka sorunuz var mıdır ? Yardımcı olayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri