- Tepki
- 16
cl değerleri ve hmz aynıysa takabilirsinRamler slotlara hangi sıranile takılmalı.1.ve 3. slota t force ramları taktım 2. Ve 4.sırada xpgler takılıydı pc açılmadı ram slotu üzerinde turuncu led yanık kaldı.2 raminde cl ve mhz değerleri aynı.
Taktım ancak pc açılmadı ram slotu üzerinde turuncu led sabit kaldıcl değerleri ve hmz aynıysa takabilirsin
Ramlerin yerini degistirin hocam sacma bir sekilde bazen ise yariyor. Duzelmezse bios ekranina gidebilirseniz ramlerin mhz ini dusurmeyi deneyin 3000-3200 yapin bi deneyin öyle acilacak miRamler slotlara hangi sıranile takılmalı.1.ve 3. slota t force ramları taktım 2. Ve 4.sırada xpgler takılıydı pc açılmadı ram slotu üzerinde turuncu led yanık kaldı.2 raminde cl ve mhz değerleri aynı.
Hocam dediğinizi yaptım ram slotlarını değiştirdim ve açıldı bios menüse girdim xpgler 2666 mhz teamler 2400 mhz gözüküyor üst tarafta ise 3200 mhz 32 gb olarak gözüküyor sanırım hepsini 3200 mhz ayarladı ben hiçbirşey değiştirmedim.Ramlerin yerini degistirin hocam sacma bir sekilde bazen ise yariyor. Duzelmezse bios ekranina gidebilirseniz ramlerin mhz ini dusurmeyi deneyin 3000-3200 yapin bi deneyin öyle acilacak mi
1 3Ramler slotlara hangi sıranile takılmalı.1.ve 3. slota t force ramları taktım 2. Ve 4.sırada xpgler takılıydı pc açılmadı ram slotu üzerinde turuncu led yanık kaldı.2 raminde cl ve mhz değerleri aynı.
Cpu-z yükluyse ona da girip ramlere bakin hocam hepsini gorursunuz garantiye almis olun cl degerlerini ve mhz detayli gosteriyor hepsini tek tekHocam dediğinizi yaptım ram slotlarını değiştirdim ve açıldı bios menüse girdim xpgler 2666 mhz teamler 2400 mhz gözüküyor üst tarafta ise 3200 mhz 32 gb olarak gözüküyor sanırım hepsini 3200 mhz ayarladı ben hiçbirşey değiştirmedim.
Hocam dediğiniz uygulamadan baktım 1600 mhz sanırımCpu-z yükluyse ona da girip ramlere bakin hocam hepsini gorursunuz garantiye almis olun cl degerlerini ve mhz detayli gosteriyor hepsini tek tek
Görev yöneticisinin ram performans bölümünden baktığımda ise 3200 mhz gösteriyorHocam dediğiniz uygulamadan baktım 1600 mhz sanırım
Sıkınti yok hocam. Burada yazan degerlerin 2 kati mhz degeri. 1600 yaziyor ya 3200mhz de calisiyor demekHocam dediğiniz uygulamadan baktım 1600 mhz sanırım
Görev yöneticisinin ram performans bölümünden baktığımda ise 3200 mhz gösteriyor
Teşekkür ederim hocam bilgiler için sağolasın.Sıkınti yok hocam. Burada yazan degerlerin 2 kati mhz degeri. 1600 yaziyor ya 3200mhz de calisiyor demek