Farming Simülatör 2022 Drop

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: EVGA RTX 2060 6gb
Ram"16
Oyun SSD de kurulu bu sisteme rağmen orta düzeyde hatta düsük ayaralarda bile FPS sürekli düşüp çıkıyor ve çok drop yiyiyorum ..
Ne yapmam gerek bileşenlerimin biri yetmiyor olabilirmi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Farklı konuda bahsettiğiniz yüksek sıcaklıklar bu oyunda da geçerliyse drop sebebi yüksek sıcaklıktır diye düşünüyorum.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Fm22 sıkıntılı bir oyun zaten optimizasyonu f19 un daha stabil çoğu arkadaşım sistemi iyi olmasına rağmen bundan yana muzdarip

KS

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ne kadar yeni ve güncel olsada ben fs19 daha çok seviyorum ve fiyatı hala düşmedi faekindaysaniz okdr indirimler geliyo bir o düşmüyor
Normal hayatımda ben çiftçiyim 8-9 saat tarladan çikmadiğim oluyor üstüne üstlük eve gelince de fs19 açip oynuyorum 😂

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Normal hayatımda ben çiftçiyim 8-9 saat tarladan çikmadiğim oluyor üstüne üstlük eve gelince de fs19 açip oynuyorum 😂
Kayincomda çiftçilikle ugrasiyo nezaman bize gelse başından kalmazdı oyunun içinde kalan bütün şeyleri sanal yapıp tatmin olmak için en sonunda baktım bu böyle olmicak bana sıra gelmiyo PC başına gecemiyorum dedim oyun bozuldu çok mod yuklemissin banlamislar seni falan ayağına oyunu silmiştim 😀

Fazlada anlamaz PC islerinden napalim kısmet dedi yeni bitane hesap alalım falan yaptı dedim yok ip ye atmışlar bani bu PC den bidaha oynayamazsin dedim 😂😂

KS

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kayincomda çiftçilikle ugrasiyo nezaman bize gelse başından kalmazdı oyunun içinde kalan bütün şeyleri sanal yapıp tatmin olmak için en sonunda baktım bu böyle olmicak bana sıra gelmiyo PC başına gecemiyorum dedim oyun bozuldu çok mod yuklemissin banlamislar seni falan ayağına oyunu silmiştim 😀

Fazlada anlamaz PC islerinden napalim kısmet dedi yeni bitane hesap alalım falan yaptı dedim yok ip ye atmışlar bani bu PC den bidaha oynayamazsin dedim 😂😂
Savaş giden her yol mübah derlermiş 😂 sizin için iyi olmuş ama kayınço için ayıp olmuş bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri