Hadi bir 5
Ustune bide rakip 10 kisi iken 4 gol imkansiz denirdi ama futbol isteçok iyimser oldu bu vodafone arenada olsa katılırımda saraçoğlunda zor ya
Sağ Ol.Tebrikler Beşiktaş
Sağ Ol.Beşiktaşa tebrikler
Galatasaray'ı Şampiyon yaptığı için Beşiktaş'a teşekkür ederim.
Sevinmeyin, Hemen hocam ligden çekilen 2 takım var. Onların puanı bize gelecek onaylandı TFF tarafından 6 puan eklenecek Beşiktaş şuan 52 puan'da 6 puan eklenip 64 puan olacak Şampiyonluğu oynayacağız bizde.Galatasaray'ı Şampiyon yaptığı için Beşiktaş'a teşekkür ederim.
TFF o puanların kararını verdi unutun artık 6 puanı. Geçmişte Elazığspor da ligden çekilmek durumunda kalmıştı oynanan maçları aynen sayıldı geri kalan maçlarında rakiplere 3 puan verildi.Sevinmeyin, Hemen hocam ligden çekilen 2 takım var. Onların puanı bize gelecek onaylandı TFF tarafından 6 puan eklenecek Beşiktaş şuan 52 puan'da 6 puan eklenip 64 puan olacak Şampiyonluğu oynayacağız bizde.
daha belli değil diye biliyorum o puan olayıSevinmeyin, Hemen hocam ligden çekilen 2 takım var. Onların puanı bize gelecek onaylandı TFF tarafından 6 puan eklenecek Beşiktaş şuan 52 puan'da 6 puan eklenip 64 puan olacak Şampiyonluğu oynayacağız bizde.
daha belli değil diye biliyorum o puan olayı
Tamam, oğlum bir şey demedim üstüme gelmeyinTFF o puanların kararını verdi unutun artık 6 puanı. Geçmişte Elazığspor da ligden çekilmek durumunda kalmıştı oynanan maçları aynen sayıldı geri kalan maçlarında rakiplere 3 puan verildi.
Ben söyleyeyim onu kabul etmezler çünkü eskiden onun yüzünden Altay yerine Eskişehir spor küme düsmustü bunun başka örneklerinde var ve TFF bunların altına giremezSevinmeyin, Hemen hocam ligden çekilen 2 takım var. Onların puanı bize gelecek onaylandı TFF tarafından 6 puan eklenecek Beşiktaş şuan 52 puan'da 6 puan eklenip 64 puan olacak Şampiyonluğu oynayacağız bizde.
Beşiktaş doğru ama skoru bu kadar beklemiyordum.2-1 Beşiktaş aldı bile
Bizde kural gibi bir şey oldu hocam bu Beşiktaş ne zaman 10 kişi kalsa 1 gol atıp durmuyor bastırıp daha çok atıyorlar adamlar.Beşiktaş doğru ama skoru bu kadar beklemiyordum.
Haklı olanın acelesi yok