Soru Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi Sizce Ne Olur?

Derbi Günü

• Beşiktaş

Kullanılan: 16 66.7%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 8 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    24

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
644
Beşiktaş'ı canı gönülden tebrik ederim. Sonuna kadar hak ederek kazandılar maçı.

İlk yarı sert fauller ile oynadı Beşiktaş ve Arda neredeyse sakatlanıyordu. Arda hepimizin değeri, sadece Fenerbahçe'nin değildir. Özel muamele görsün demiyorum ama çok yetenekli ve ileride milli takımımızın da önemli bir değeri olacak inşallah. Hepimiz dikkat etmeliyiz bu çocuğun geleceği konusunda. Bilmiyorum katılır mısınız?
İkinci yarıda ise Beşiktaş 10 kişi kalınca cidden iyi futbol oynamaya başladı. Bu şekilde ikinci yarıdaki gibi oynasınlar her maçı 11 kişi tamamlar ve kazanırlar. İkinci yarı güzel goller izlettikleri için tüm Beşiktaş'lı oyuncuların ayaklarına sağlık. Takım oyunu konusunda 10 kişiyle bile ciddi bir ders verdiler Fenerbahçe'li oyunculara. Bunun için ayrıca tebrik ederim Beşiktaş'ı.

Bu yenilgi beni anlık olarak üzse de, Ali Koç yanlışlarını kabul edip bu işi yapamadığını anlayacaksa bizim için hayırlı bile olmuş olabilir. 5. sezon ama Ali Koç kadro kurmayı bilmedikçe bu şekilde biz Fenerbahçe'lileri üzmeye devam edecek. Önümüzdeki yıl Ali Koç 6. sezonunda aynı kafayla devam ederse yine hüsran olacak.

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
ali koçun sonunu hiç böyle düşünmemiştim. başkan adayı olduğu zaman lise sonda arkadaşla pankart yapıp okulda bağırıyorduk ama sonunu asla böyle düşünmemiştim. çoktan gitmesi gerekiyordu. beşiktaşlılarıda tebrik ederim. keşke şu feneri bırakabilsem de rahatlasam

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Beşiktaş'ı canı gönülden tebrik ederim. Sonuna kadar hak ederek kazandılar maçı.

İlk yarı sert fauller ile oynadı Beşiktaş ve Arda neredeyse sakatlanıyordu. Arda hepimizin değeri, sadece Fenerbahçe'nin değildir. Özel muamele görsün demiyorum ama çok yetenekli ve ileride milli takımımızın da önemli bir değeri olacak inşallah. Hepimiz dikkat etmeliyiz bu çocuğun geleceği konusunda. Bilmiyorum katılır mısınız?
İkinci yarıda ise Beşiktaş 10 kişi kalınca cidden iyi futbol oynamaya başladı. Bu şekilde ikinci yarıdaki gibi oynasınlar her maçı 11 kişi tamamlar ve kazanırlar. İkinci yarı güzel goller izlettikleri için tüm Beşiktaş'lı oyuncuların ayaklarına sağlık. Takım oyunu konusunda 10 kişiyle bile ciddi bir ders verdiler Fenerbahçe'li oyunculara. Bunun için ayrıca tebrik ederim Beşiktaş'ı.

Bu yenilgi beni anlık olarak üzse de, Ali Koç yanlışlarını kabul edip bu işi yapamadığını anlayacaksa bizim için hayırlı bile olmuş olabilir. 5. sezon ama Ali Koç kadro kurmayı bilmedikçe bu şekilde biz Fenerbahçe'lileri üzmeye devam edecek. Önümüzdeki yıl Ali Koç 6. sezonunda aynı kafayla devam ederse yine hüsran olacak.
Beşiktaşlı olduğum halde Arda'yı severim sayarım da çok genç çok efendi bir adam çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum ben.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Beşiktaş'ın eski huyuna uyuz olurdum öne geçip hemen kapanirdik gol yiyip maçı verirdik bu sefer öle olmadı 2/1 olup üstüne yatmadı ve 10 kişiye rağmen saldırdı feneride tebrik ederim kötü oynamadilar özellikle arda baya korkuttu.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
İlk yarı sıkıcı geçsede ikinci yarı gayet heyecanlıydı. Uzun süredir böyle bir maç izlememiştim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,348
Çok değişik bir maç oldu gerçekten. Geriden gelip Beşiktaş'ın 10 kişi Fenerbahçe'yi kendi evinde yeneceğini söyleseler inanmazdım.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Baktığında FB maçı alsa bizle puan farkı 1 maç eksik 6 olacak hadi diyelim biz bay geçtik FB kazandı puan farkı 3
Şimdi ne oldu 1 maç eksik 9 Puan fark , BJK ile maç farkımız yok 11 Puan fark mantıken bizim işimize geldi
Daha sezonun bitmesine var bunuda hesaba katmalıyız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri