- Konu Sahibi
Sağ ol, Allah razı olsun.Fenerbahçeli olarak tebrik ediyor aynı zamanda yönetimin istifa etmesini istiyor ve bekliyorum
Şuan çok mutluyum, Yeminle rahat rahat uyuya bilirim artık.
Sağ ol, Allah razı olsun.Fenerbahçeli olarak tebrik ediyor aynı zamanda yönetimin istifa etmesini istiyor ve bekliyorum
Beşiktaşlı olduğum halde Arda'yı severim sayarım da çok genç çok efendi bir adam çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum ben.Beşiktaş'ı canı gönülden tebrik ederim. Sonuna kadar hak ederek kazandılar maçı.
İlk yarı sert fauller ile oynadı Beşiktaş ve Arda neredeyse sakatlanıyordu. Arda hepimizin değeri, sadece Fenerbahçe'nin değildir. Özel muamele görsün demiyorum ama çok yetenekli ve ileride milli takımımızın da önemli bir değeri olacak inşallah. Hepimiz dikkat etmeliyiz bu çocuğun geleceği konusunda. Bilmiyorum katılır mısınız?
İkinci yarıda ise Beşiktaş 10 kişi kalınca cidden iyi futbol oynamaya başladı. Bu şekilde ikinci yarıdaki gibi oynasınlar her maçı 11 kişi tamamlar ve kazanırlar. İkinci yarı güzel goller izlettikleri için tüm Beşiktaş'lı oyuncuların ayaklarına sağlık. Takım oyunu konusunda 10 kişiyle bile ciddi bir ders verdiler Fenerbahçe'li oyunculara. Bunun için ayrıca tebrik ederim Beşiktaş'ı.
Bu yenilgi beni anlık olarak üzse de, Ali Koç yanlışlarını kabul edip bu işi yapamadığını anlayacaksa bizim için hayırlı bile olmuş olabilir. 5. sezon ama Ali Koç kadro kurmayı bilmedikçe bu şekilde biz Fenerbahçe'lileri üzmeye devam edecek. Önümüzdeki yıl Ali Koç 6. sezonunda aynı kafayla devam ederse yine hüsran olacak.
Genelde tutturuyorum onu@Sahuraka
O değil de senin söylediğin, 8 Sarı Kart 1 Kırmızı Kart ciddi ciddi maçta çıktı oğlum.
Allahimmmm 4-1
Noldu ki hocam galatasaray hakkettiGalatasaray'ı Şampiyon yaptığı için Beşiktaş'a teşekkür ederim.
Özellikle 4 2Çok değişik bir maç oldu gerçekten. Geriden gelip Beşiktaş'ın 10 kişi Fenerbahçe'yi kendi evinde yeneceğini söyleseler inanmazdım.
BJK işimizi kolaylaştırdıNoldu ki hocam galatasaray hakketti
DiyosunBJK işimizi kolaylaştırdı
Baktığında FB maçı alsa bizle puan farkı 1 maç eksik 6 olacak hadi diyelim biz bay geçtik FB kazandı puan farkı 3Diyosun
Daha sezonun bitmesine var bunuda hesaba katmalıyız.Baktığında FB maçı alsa bizle puan farkı 1 maç eksik 6 olacak hadi diyelim biz bay geçtik FB kazandı puan farkı 3
Şimdi ne oldu 1 maç eksik 9 Puan fark , BJK ile maç farkımız yok 11 Puan fark mantıken bizim işimize geldi
GALATASARAY finallerin takımı.Daha sezonun bitmesine var bunuda hesaba katmalıyız.
GALATASARAY finallerin takımı.
MAYISLAR BİZİMDİR![]()