Methefor' Alıntı:Eğer fiber alt yapı başvurusu kabul edilir ve yapılırsa söylediğiniz rakamları almanız muhtemel. Birde GıgaFibere bakmanızı öneririm.
Eğer site içerisinde oturuyorsanız sitesinde bulunan sözleşmeyi yazdırarak yöneticinize imzalatmanız durumunda ''Gıgafiber' internetten yararlanmanız mümkün.
Ben 8 Bloklu bir sitede oturuyorum yöneticim imzalamadığı için deneyimleyemedim. belki siz yapar bizimle paylaşırsınız![]()
ugur.gozaydin' Alıntı:Bildiğim kadarıyla VDLS ve Fiber 35mbps hız için için 2km uzaklık internet hızı ve sağlığının bozulmaması için sınır. Km değerini hıza göre orantılı hesaplarsak, 100mbps için 800m civarı bir uzaklık sorun yaratmaz. Sizin uzaklığınız 94m sorun olmaz yani.
YunusEmreBey3450' Alıntı:Methefor' Alıntı:Eğer fiber alt yapı başvurusu kabul edilir ve yapılırsa söylediğiniz rakamları almanız muhtemel. Birde GıgaFibere bakmanızı öneririm.
Eğer site içerisinde oturuyorsanız sitesinde bulunan sözleşmeyi yazdırarak yöneticinize imzalatmanız durumunda ''Gıgafiber' internetten yararlanmanız mümkün.
Ben 8 Bloklu bir sitede oturuyorum yöneticim imzalamadığı için deneyimleyemedim. belki siz yapar bizimle paylaşırsınız![]()
Bi sitede oturmuyorum normal bir bina da otuyorum fakat biraz yaşlı. gigafiber olur mu bilmem. Olursa bende çok sevinirim ve eğer ulaşırsam deneyimim olursa emin olun paylaşıcam. Teşekkürler
ugur.gozaydin' Alıntı:Bildiğim kadarıyla VDLS ve Fiber 35mbps hız için için 2km uzaklık internet hızı ve sağlığının bozulmaması için sınır. Km değerini hıza göre orantılı hesaplarsak, 100mbps için 800m civarı bir uzaklık sorun yaratmaz. Sizin uzaklığınız 94m sorun olmaz yani.
Benim için fiber alt yapının evime hatta daireme kadar gelmesi önemli. 100 mbps istiyorum ve bir önemli nokta da simetrik bir yapı da aynı oran download ve upload. Yani 100'e 90 download 20-50 arası upload alsam mutluluktan uçarım
Bakalım ilçemdeki Türk Telekom merkezine gidip bi alt yapı başvurusu yapalım. Teşekkürler