Fiber Modem Tavsiyesi olan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tavsiyelerinizle aldığım kulaklık(platronics rig500) memmunum teşekkürler. 
Şimdide modem almam lazım. Yeni Fiber hat çekildi. Kazıyı yapan kişiler Binaya kadar fiber döşeyeceklerini söylediler. Ancak, ev değiştirdiğimde fiber hat olmazsa adsl vdsl olduğunda da kullanabileceğim bir modem arıyorum Böyle bir modem var mı ?

Benim baktığım fiber için kullanılan modemler adsl/vdsl için kullanılamıyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
VDLS veya VDLS 2 modem alırsanız tüm altyapılara uygun bir modem almış olursunuz. Bütçe belirtin öneride bulunalım.

Bu arada kulaklık h.olsun güzel ürün. Bir dip not üründe Dollby Atmos desteği var ve içerisinden KOD çıkması gerek. Kodu Windows Mağazasından Dollby Atmos uygulamasını indirip girerseniz ses dahada zengileşecek bilginiz olsun.

KS

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
F/p ürünü olsun pahalı olmasın 300 TL geçmesin

KS

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
modem çok iyiymiş gerçekten. ama 350 tl benim için pahalı. 200 üstü olsa iyi olacak. fiber çekiliyor diye sevineyim mi ? üzüleyim mi? bilemedim. Herkes fiber ister bende istemiyorum paket fiyatları pahalı modemi pahalı üstüne bide kablolama ücret var. Bir internet çektirmek için servet mi ödeyeceğiz .s

Tekrar araştırdım yine bulamadım uygun fiyata

fiber çekmesinler vdsl çeksinler en iyisi bildiğin müşterileri sıkıntıya sokuyorlar.

Şuna bakın; 350 tl modem,100-120 tl kurulum ücreti+kablo ücreti(belirsiz)+paket ücreti(min:79 TL)+9tl ftth kullananlar için modem kirasıymış. Totalda min: 558+kablo tesisat ücreti tutarında para gidecek ağlamak istiyorum bizi zengin mi gördü bu tt. Sadece fiber döşedi ya .s

ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2
TP-LINK TD-W9970 300MBPS
Zyxel VMG3312-B10A v2 300Mbps

Bunların dışında varsa ucuz bildiğin modem varsa yaz başkan yoksa eline sağlık. Allah razı olsun.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani 300 TL sınırınız var ve 49 TL daha çıksanız öyle ahım şahım bir fiyat farkı değil çok çok üst düzey bir modem alırdınız bıraktığınız ürünlere nazaran. Tekrar söylüyorum modemi bir defa alıp yıllarca kullanıyorsunuz zaten bence 349 TL verip önerdiğim Tenda VR1200 modeli alın. Ama yok illede 300 TL altı olsun derseniz en iyi tercih bıraktıklarınızda TD-W9970 modeli olur ama benim önerim TP-LINK VC220-F3v - 299,00 TL bu model olur.

KS

Malik Karasu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yani 300 TL sınırınız var ve 49 TL daha çıksanız öyle ahım şahım bir fiyat farkı değil çok çok üst düzey bir modem alırdınız bıraktığınız ürünlere nazaran. Tekrar söylüyorum modemi bir defa alıp yıllarca kullanıyorsunuz zaten bence 349 TL verip önerdiğim Tenda VR1200 modeli alın. Ama yok illede 300 TL altı olsun derseniz en iyi tercih bıraktıklarınızda TD-W9970 modeli olur ama benim önerim TP-LINK VC220-F3v - 299,00 TL bu model olur.

Teşekkürler. Düşünücem ayrıca gerçekten daireye kadar fiber çekerlerse zaten ya internet çektirmicem ya da türktelekoma bağlanıcam :( Modemide onlar verir aylık enayi gibi 9tl ödemek zorunluymuş. Ülkece internetin başı sağolsun. Diğer yetkilide tt de çalışıyordu onuda buraya etiketlersen eğer görüp cevaplarsa iyi olur saolun varolun allaha emanet.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani aslında internet , bağlanabilirlik , hız ve fiyatlar çok uzun zamandır bu ülkede iyi değildi zaten gittikçe de dahada kötü oluyor. Size bir kötü haber daha vereyim o zaman TT yani Türk Telekom alt yapı hizmetlerine %15 civarı bu sene yeniden zam yapıyor. Yani TT dahil tüm firmalar paketlerine en az %10 zam yapacaktır. Yani zam gelmeden sözleşmeli bir net alın ki zamdan kaçmış olun. :D Artık ağlanacak halimize gülüyoruz ne yapalım.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri