- Tepki
- 0
Sayın arkadaşlar incehesap ta hazır olan bir sisteme ekleme yaptım fikirlerinizi bekliyorum özellikle anakart ,soğutucu ve kasa hakkında bu işte çok iyi değilim onun için fikirleriniz benim için çok onemli
Bu bütçede aşağıdakiler en iyi seçenek olabilir hem bu işlemciye sıvı soğutma ya gerek yok kalan para iler kule tipi alırsın;Sayın arkadaşlar incehesap ta hazır olan bir sisteme ekleme yaptım fikirlerinizi bekliyorum özellikle anakart ,soğutucu ve kasa hakkında bu işte çok iyi değilim onun için fikirleriniz benim için çok onemliEkli dosyayı görüntüle 12960
ilk önce teşekkür ederim fikirleriniz için.. Dediğim gibi çok anlamıyorum..Sizin önerileriniz ne olabilir hocam ne yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederimO bütçeye o sistem pek olmamış, zaten önerilerde gelmiş. Game power kasa ve rtx 3060 için o fiyat biraz fazla kaçıyor. 1200 mm soğutucu yerine kule tipi soğutucu daha çok işinizi görecektir.
Hocam yukarıda güzel öneriler yapılmış. Siz bütçe belirtirseniz ve ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz, forumdaki piyasayı takip eden arkadaşlar önerilerini sunacaktır.ilk önce teşekkür ederim fikirleriniz için.. Dediğim gibi çok anlamıyorum..Sizin önerileriniz ne olabilir hocam ne yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim