Fikir danışma

toolbar1985

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sayın arkadaşlar incehesap ta hazır olan bir sisteme ekleme yaptım fikirlerinizi bekliyorum özellikle anakart ,soğutucu ve kasa hakkında bu işte çok iyi değilim onun için fikirleriniz benim için çok onemli
Screenshot_20221220-230431_nceHesap.jpg

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sayın arkadaşlar incehesap ta hazır olan bir sisteme ekleme yaptım fikirlerinizi bekliyorum özellikle anakart ,soğutucu ve kasa hakkında bu işte çok iyi değilim onun için fikirleriniz benim için çok onemliEkli dosyayı görüntüle 12960
Bu bütçede aşağıdakiler en iyi seçenek olabilir hem bu işlemciye sıvı soğutma ya gerek yok kalan para iler kule tipi alırsın;

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,311

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
O bütçeye o sistem pek olmamış, zaten önerilerde gelmiş. Game power kasa ve rtx 3060 için o fiyat biraz fazla kaçıyor. 1200 mm soğutucu yerine kule tipi soğutucu daha çok işinizi görecektir.

KS

toolbar1985

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O bütçeye o sistem pek olmamış, zaten önerilerde gelmiş. Game power kasa ve rtx 3060 için o fiyat biraz fazla kaçıyor. 1200 mm soğutucu yerine kule tipi soğutucu daha çok işinizi görecektir.
ilk önce teşekkür ederim fikirleriniz için.. Dediğim gibi çok anlamıyorum..Sizin önerileriniz ne olabilir hocam ne yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
ilk önce teşekkür ederim fikirleriniz için.. Dediğim gibi çok anlamıyorum..Sizin önerileriniz ne olabilir hocam ne yapabilirim şimdiden çok teşekkür ederim
Hocam yukarıda güzel öneriler yapılmış. Siz bütçe belirtirseniz ve ne amaçla kullanacağınızı belirtirseniz, forumdaki piyasayı takip eden arkadaşlar önerilerini sunacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri