FIRSAT: 4.400TL GALAX 1660 SUPER (30 Haziran 2022)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İndirim iyi ama yanlış bilmiyorsam Galax markası çok iyi değil. En giriş seviye model galiba.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,368
Merhabalar,

Galax NVIDIA GeForce GTX 1660 Super 1-Click OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı

ayrıca bilgisayardan resim ekleme özelliği kaldırıldımı bulamadım :(

38340472.jpg

1-) Resim ekleme özelliği kaldırılmadı. Sadece kampanyalar kategorisine konu açıyorsanız, orada yok ekleme özelliği.

2-) Fiyat çok güzel. GALAX markası orta segment "fena değil" olarak konumlandırılan bir marka. Sıcaklıkları 61-68 derece arası yük altında iyidir kullanılabilir.

Ben şu tarz videoları yapınca tepki alıyorum ama çatır çutur düşüyor fiyatlar :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
1-) Resim ekleme özelliği kaldırılmadı. Sadece kampanyalar kategorisine konu açıyorsanız, orada yok ekleme özelliği.

2-) Fiyat çok güzel. GALAX markası orta segment "fena değil" olarak konumlandırılan bir marka. Sıcaklıkları 61-68 derece arası yük altında iyidir kullanılabilir.

Ben şu tarz videoları yapınca tepki alıyorum ama çatır çutur düşüyor fiyatlar :)

Oradaki peruk yeter hocam daha ne olsun.

KS

A Shadow Falls

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27

Evet hocam test amaçlı başka konu başlığında deneyeyim dedim sorun olmadı. Teşekkür ederim bilgi için, ayrıca iyi ki varsınız içimden geldi iyi çalışmalar :)

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Galax begenmiyorum ben ya parça kalitesi de kötü. Cin mali hissiyatı doguruyor. Foyat iyi tabiki

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Mağazayla iletişime geçerseniz ürünün 2. el olduğunu söylüyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri