Fırsatçılar

Splitterjack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Birazda sitem için açıyorum bunu aslında hocam gerçekten çok iyi işler çıkarıyorsunuz düşük bütçeli insanlar için ama gözünüzü seveyim sadece mağazadan satın alınma şeklinde çıkarın bari şu düşük bütçeli olanları,adamlar alıyor üstüne 1-2 bin tl koyup satıyor.

Ekli dosyalar

• resim_2022-10-30_121930615.png
    resim_2022-10-30_121930615.png
    62.3 KB · Görüntüleme: 59

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Birazda sitem için açıyorum bunu aslında hocam gerçekten çok iyi işler çıkarıyorsunuz düşük bütçeli insanlar için ama gözünüzü seveyim sadece mağazadan satın alınma şeklinde çıkarın bari şu düşük bütçeli olanları,adamlar alıyor üstüne 1-2 bin tl koyup satıyor.
Samsun ilkadımda da 1 adet var hocam ordan da satışa koymuş ama 9k ya o biraz abartmış işi.

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Ne kadar fırsatçı kötü niyetli insanlar var ya sadece ihtiyacı olanlar faydalandı keşke. Bence kötü niyettir bu zaten insanlar saniyeyle cebelleşiyor almak için bari ihtiyacı olan alsın. Birde aynı hesaptan birden fazla şekilde alınıyor mu eğer öyleyse bunun önüne geçilmesi gerek

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ne kadar fırsatçı kötü niyetli insanlar var ya sadece ihtiyacı olanlar faydalandı keşke. Bence kötü niyettir bu zaten insanlar saniyeyle cebelleşiyor almak için bari ihtiyacı olan alsın. Birde aynı hesaptan birden fazla şekilde alınıyor mu eğer öyleyse bunun önüne geçilmesi gerek
Aynı hesaptan sadece 1 Adet sepete eklenebiliyor.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Birincisi sadece mağaza yapsa istanbul dışındaki adam nasıl alacak?
İkincisi al-sat size nasıl görünüyor bilmem Ama gayet normal bir durum.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

İşte bunlar yüzünden ihtiyacı olan insanlar sistem alamıyor. Yazık.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bana çok normal geliyor. Ama ihtiyacı olanlar için çıktı bu sistem, bu sistemede yapma al-sat yani.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Al sata gidecek bir sistem değildi ama kullanıcı için güzeldi bu fiyata alınmaz ben bu sistemi 7500 TL ye alacağım bundan kat kat iyi ve klavye Maus da var bu gibi sistemler ikinci el de satılması pekte iyi olmuyor bende al sat yapıyorum 2-3 senedir belli dönemlerde ama bu sistemi almadım almak istesem alırdım ama giriş seviyelerini düşük dar bütçeli insanların alması gerektiğini düşünüyorum daha iyi olurdu ve ben koyduğum kâr genelde 1000 TL oluyor bu işi fazla da abartmamak lazım 10 bine alıp 12500 e de koyulmaz üst seviye sistemler hariç

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-30-01-11-58-507_com.abtnprojects.ambatana~2.jpg
    Screenshot_2022-10-30-01-11-58-507_com.abtnprojects.ambatana~2.jpg
    130.1 KB · Görüntüleme: 12
KS

Splitterjack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatanın birçok şubesi var Türkiyede 1. 2. ise Düşük bütçeli sistemlerde bence sacece ihtiyacı olanlar almalı

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Bana çok normal geliyor. Ama ihtiyacı olanlar için çıktı bu sistem, bu sistemede yapma al-sat yani.
Millet ucuz popkek alıp satıyor :) bende ihtiyacı olan alsın isterim. Fakat arkadaşlar çok duygusal bakıyor.
Vatanın birçok şubesi var Türkiyede 1. 2. ise Düşük bütçeli sistemlerde bence sacece ihtiyacı olanlar almalı
her vatanda sistem satmak çok uğraştırıcı ve gereksiz. Her şehirde vatan var ama mesele o değil her şehirde parçalar olacak stoklar olacak . Firma çok büyük. Böyle birşeyi kabul etmelerine siz ihtimal veriyor musunuz?

2. sine üstte cevap verdim. Size göre 6500₺ ihtiyacı olanın alması gereken bir sistem başkasına göre 6500e alıp 7500₺e satmalık sistem. O kadar normal bir durum ki..

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Millet ucuz popkek alıp satıyor :) bende ihtiyacı olan alsın isterim. Fakat arkadaşlar çok duygusal bakıyor.

her vatanda sistem satmak çok uğraştırıcı ve gereksiz. Her şehirde vatan var ama mesele o değil her şehirde parçalar olacak stoklar olacak . Firma çok büyük. Böyle birşeyi kabul etmelerine siz ihtimal veriyor musunuz?

2. sine üstte cevap verdim. Size göre 6500₺ ihtiyacı olanın alması gereken bir sistem başkasına göre 6500e alıp 7500₺e satmalık sistem. O kadar normal bir durum ki..
Aynen hocam bende aynı fikirdeyim çok normal bir durum eğer ki aşırı fazla fiyat çekmiyolarsa

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

Stok sorunu olur. VATAN'ın sitesinde bile 147 mağaza görünüyor.
Her mağazada 5 tane stok olsa sadece mağazaya özel 735 tane stok olur. Sistem 200 stokluydu.
Her mağazaya 1 tane stok versen, WEB satışı için sadece 50 stok kalıyor. Yine anlamsız.
Sadece İstanbul-İzmir-Ankara'daki mağazalar için 40 stok ayırsalar, diğer şehirdekiler ne yapacak?

O yüzden en uygun seçenek WEB satışı. Tek sıkıntı sitelerin çökmemesi gerekiyor.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Stok sorunu olur. VATAN'ın sitesinde bile 147 mağaza görünüyor.
Her mağazada 5 tane stok olsa sadece mağazaya özel 735 tane stok olur. Sistem 200 stokluydu.
Her mağazaya 1 tane stok versen, WEB satışı için sadece 50 stok kalıyor. Yine anlamsız.
Sadece İstanbul-İzmir-Ankara'daki mağazalar için 40 stok ayırsalar, diğer şehirdekiler ne yapacak?

O yüzden en uygun seçenek WEB satışı. Tek sıkıntı sitelerin çökmemesi gerekiyor.

Sistemi almak için değilde bakmak için dün gireyim dedim 2nci dakikada site çoktü. Umarım bu sorunu ortadan kaldırırlar..

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
3 Kasım'da kardeşim doğum günüydü. Sadece cs 1.6 ve cs:go oynayan birisidir. Bu giriş seviyesi sistem ona çok güzel giderdi. Almak için çok uğraştım ama bende alamayanlardanım. Sağlık olsun orta seviyeyi bekleyeceğiz artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri