Fiyat/Performans Gaming Kulaklık Önerisi

kayra.tasci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba. Bir süredir gaming kulaklık bakıyorum. Fiyatı minimum tutmaya çalışıyorum. Bir süredir Rampage'in Alpha X modeline bakıyorum. Fakat kulaklık hakkında çok güvenilir kaynaklar iyi yorumlar yaparken bazı kullanıcılar ise hiç memnun kalmamış. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Ve ben bu kulaklığı en ucuz 270 TL ye buldum. Bütçem ise maksimum 350TL. Bu kriterlerde daha iyi bir gaming kulaklık öneriniz var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Alpha modeli bir akrabam uzunca bir süre kullandı X modelinin tek farkı RGB diyebilirim. Alpha modelinden memnundu ancak çok çok başarılı değil o fiyat bandında. Beklentinizi biraz düşük tutun. F/P odağı fena sayılmaz önerebilirim.

Alternatif için bakacağım.

1. Cougar Phontum Essential Stereo - 320 TL
  2. Gamepower Ranger 7.1 - 341 TL
Bu 2 ürünü öneririm size. Seçtiğiniz modelden daha başarılılar. Ben olsam 1 numarayı seçerdim. Sanal 7.1 yerine kaliteli Stereo hep tercihim olmuştur benim.

KS

kayra.tasci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alpha modeli bir akrabam uzunca bir süre kullandı X modelinin tek farkı RGB diyebilirim. Alpha modelinden memnundu ancak çok çok başarılı değil o fiyat bandında. Beklentinizi biraz düşük tutun. F/P odağı fena sayılmaz önerebilirim.

Alternatif için bakacağım.

1. Cougar Phontum Essential Stereo - 320 TL
  2. Gamepower Ranger 7.1 - 341 TL
Bu 2 ürünü öneririm size. Seçtiğiniz modelden daha başarılılar. Ben olsam 1 numarayı seçerdim. Sanal 7.1 yerine kaliteli Stereo hep tercihim olmuştur benim.

Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim lakin attığınız iki modele de baktım ve Cougar Phontum 1.022,99TL ötekinin ise normal fiyatı 568,12TL imiş. Maalesef bu iki cihazda benim fiyat bandımı fazlası ile aşıyor. Cihazlara sizin mesajınızdaki linklerden baktım. Belki dolardan dolayı fiyatları artmıştır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Fiyat/Performans Gaming Kulaklık Önerisi

11. ayın 17. gününde öneri yapmışım size bugün 12. ayın 14'ü haliyle fiyatlar değişecek tabi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri