Flash Disk İçindekiler Silinmiyor.

OneClutch1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar çok uyuz olduğum bir sorun var, ne yaptıysam halledemedim. Birde sizlere danışayım dedim. Sorun şu, eskiden flash disk içine WIN10 kurmuştum sonra öyle kaldı ve flash diske ihtiyacım olduğu için içindekileri sileyim dedim ama hiç bir şekilde silinmiyor. Biçimlendirme denedim bir kaç program ile denedim ancak tam sonlara doğru bitecekken bitirilemedi falan diyor. Ne yapmam lazım bana bir çözüm önerir misiniz.

Sorun ile ilgili screenshot: https://i.hizliresim.com/vaRaqm.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aşağıdaki işlemleri uygulayın sorun çözülecektir.

1. CMD (Komut İstemini) Yönetici olarak çalıştırın. " Başlata CMD yazarsanız karşınıza çıkacaktır "
  2. Açılan pencerede aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayın. Her satır KOD sonrasında ENTER 'a basıp işlemin tamamlanmasını bekleyin sonraki adıma geçin.
  3. NOT: Kopyala yapıştır yapmayın yazın
  4. NOT: Koyu yazanlar KOD kısımlar ve "  " tırnak işareti alanları açıklamalar sadece KOYU kısımları yazın.
  • diskpart
  • list disk " Bu bu kodu yazdıktan sonra sistemde olan diskler listelenecek bu aşamada USB belleğe ait disk numarasını kullanacaksınız "
  • select disk " Bu aşamada USB belleğe ait disk numarasını # bu işareti silip yazacaksınız. Sakın yanlış bir disk numarası yazmayın o diski silersiniz "
  • clean
  • create partition primary
  • active
  • format quick fs=fat32
  • assign
  • exit

Tüm bunları denerken bir sorun ile karşılaşırsanız bir yazılım ile yapmanız gerekecek ama ücretli bir yazılım kendisi. EaseUS Partition Master bu yazılımın ücretli versiyonunu edinirseniz sorun olmadan diskinizi eski haline getirebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri