format isosu nasıl oluşturulur

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
selamün aleyküm arkadaşlar driverları indirip isoya nasıl ekleyebilriiz isoyu flasa kurduktan sonra

kimse yok

KS

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
uğur abi burdamısın bende bütün sürüm iso var tek bir tane pro yapmak iso nasıl yapabiliriz

yardım edecek birisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Engin neden değişik işler ile uğraşıyorsun anlamış değilim. Sana 40 kere özelden buradan aynı konu hakkında bir ton yorum ve öneride bulundum ama sen halen daha aynı soruları sorup duruyorsun. Yardım etmek sorun değil bunun için buradayız ama aynı tarz şeyleri soruyorsun hep bu insanı bir süreden sonra düşündürüyor bu benimle dalgamı geçiyor diye. K.bakma ama durum açık ve net benim tarafımdan böyle anlaşılıyor artık.

Son kez bu tarz bir konuda sana yardım ediyorum. Başka sorun olursa tamam ama bu tarz bir konuda bu son olacak bil.

Elinde ESD biçiminde tüm Windows sürümleri olsaydı ESD to ISO yapabilirdik. Ancak elinde bir ISO var içinde birçok Windows sürümü olan bunu açmak ve sonra içinden bir ton işlem ile sadece Pro sürümü almak ve sonra tekrar ISO haline getirmek çok karışık iş. Bence hiç girme bu işe bende tam detaylı bilmiyorum bir ton araştırma yapmam gerek hiç gerek yok. Elindeki ISO 'yu olduğu gibi RUFUS yazılımı ile USB belleğe yazdır ve kullan.

KS

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
proyu nasıl alacağız videoaları varmı proğram vs bilgisayarı idareli kullanıyorum uğur abi

yok baki abi dalga geçmiyorum öğrenmek için bütçemde yok yani gerçekten

var elimde tümsürüm iso

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Tüm bunlar yerine Windowsun kendi sitesinden kendi programını indirip bir USB Belleğe yazdırman senin için yeterli olacaktır.
Not : Kendi sitesinde PRO sürümü bulunmuyor.
İllede pro sürüm dersen iso downloader gibi programlardan rufus programı ile beraber yazdırabilirsin ancak senin için en doğru ve kolay olanı kendi sitesinden USB Belleğe kurulum yapmak olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri