format nasıl atılır

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi hayırlı bayramlar bende exper masaüstü bilgisayar var ona format atmak istiyorum bios ayarlarını flasdan başlatılmasını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıralamayı değiştirmeden başlangıçta başlatabilirsin USB ile bunun için deneme yanılma yöntemi ile her PC ilk başlangıcında siyak ekranda yani sürekli olarak bir tuşa basman gerek ama her anakartta farklıdır bu tuş genelde; F2 / F12 / F11 / F9 / F7 / F3 bunları teker teker dene birisi BOOT menüsünü açar ufak bir pencerede liste şeklinde USB 'ni seçip devam edersin. Yapamazsan BIOS 'a girmelisin genelde PC ilk başlangıcında ki siyah ekranda sürekli DEL / ESC / F12 / F1 bu tuşlardan birisidir BIOS 'a girdiğinde BOOT menüsü olur burada ki sıranın en üstüne USB 'yi koyarsan olur ancak kaydetmen gerek kısayolu F10 ama sen yinede en sonda ki EXIT bölümünden Save and Exit seçeneğini seçeceksin format işleminden sonra USB ile başlarsa yine eski haline alabilirsin sırayı.

KS

enginbey8108

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
uğur abi lisans anahtarı nasıl bulabiliriz 2018 benim eski kabul etmiyorda anahtarı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri