Formata devam edemiyorum

Kalkavan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle selamunaleyküm. Yaklaşık 1 ay önceye kadar oyun oynarken bilgisayar birden kitlenmişti hiç bir klavye mouse tepkisi vermiyordu. Bende fişten çekip tekrar açtım. Açtığımda ise; şifre ekranındaki yazılar kaymış bir şekilde gelmişti. Şifremi girmeye çalıştığımda ise sürekli bir şekilde şifremi tam bitiricem son haneye basıcam ekran siyah oluyor ve giriş ekranına dönüyordu. Bu böyle döngü halindeydi. Ben de belki virüs girmiştir diyerekten format atttım. Ama bu seferde videodaki sorun karşıma çıkmaya başladı. Hdd arızalanmıştır diye gittim ssd aldım. Sorun haala devam ediyor. Yokmu yardımcı olabilecek biri. Kaç aydır şu saçma sorunla uğraşıyorum.  
Not:Ram slotlarımdan birinin içindeki pin kırık.
       Hem dahili hem harici ekran kartında da aynı sorunu alıyorum. Sorunun benzer videoları kanalda da mevcut!
[video=youtube]https://youtu.be/NEUZ4fRJSEg[/video]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Anakart yada RAM sorununuz olabilir. Şu kırık pin olan sokete RAM takılıysa oraya bir RAM takmayın. Anakart BIOS ayarlarınızı sıfırlayın. İşe yaramaz ise belleklerinizi memtest86 ile test edin diyeceğim ama başka bir bilgisayarda test etmeniz gerekebilir. Oda değilse anakartı bir servise göndermeniz gerekebilir.

KS

Kalkavan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakart yada RAM sorununuz olabilir. Şu kırık pin olan sokete RAM takılıysa oraya bir RAM takmayın. Anakart BIOS ayarlarınızı sıfırlayın. İşe yaramaz ise belleklerinizi memtest86 ile test edin diyeceğim ama başka bir bilgisayarda test etmeniz gerekebilir. Oda değilse anakartı bir servise göndermeniz gerekebilir.

Zaten tek kullanıyorum rami diğeri tamamen etkisiz halde. Memtest86 ile ramleri de test ettim iki ram de geçti. Bios sıfırlama da yaptım. Servise de haftaiçi vericem bakalım. Bilgilendirmemi yaparım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri