Öneri Formatla Laptopum Hızlanır Mı Hp

Moctr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba HP 4UK80E markalı laptopum var 2020 yılında almıştım yalnız son zamanlarda çok fazla kullanmama rağmen laptopu açarken çok yavaşlamaya başladı ben de kendi denetim masasından format atmaya çalıştım yalnız format atarken format çok uzun sürdü ve yarıda kaldı sizce bu Laptop’a normal DVD den format atarsam düzelir mi normal bir bilgisayarcıya gittiğimde format atsan da hızlanmayacağını söyledi siz kart takman gerektiğini söyledi sizce normal DVD alıp format atarsam düzelir mi yoksa SSD kart Takmam gerekiyor mu bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim bir de daha önce flaş bellekten arkadaşımın format atmaya çalıştık ama flaş bellekten ben beceremedim bilgisayarcıya sorduğumda ise DVD var mı diye format için o da DVD artık satılmadığını söyledi kendisi format atabileceğini söyledi yani bana bilgisayarı getir SSD kart takalım aynı zamanda ben format atayım bilgisayarın hızlansın dedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Arkadaşlar merhaba HP 4UK80E markalı laptopum var 2020 yılında almıştım yalnız son zamanlarda çok fazla kullanmama rağmen laptopu açarken çok yavaşlamaya başladı ben de kendi denetim masasından format atmaya çalıştım yalnız format atarken format çok uzun sürdü ve yarıda kaldı sizce bu Laptop’a normal DVD den format atarsam düzelir mi normal bir bilgisayarcıya gittiğimde format atsan da hızlanmayacağını söyledi siz kart takman gerektiğini söyledi sizce normal DVD alıp format atarsam düzelir mi yoksa SSD kart Takmam gerekiyor mu bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim bir de daha önce flaş bellekten arkadaşımın format atmaya çalıştık ama flaş bellekten ben beceremedim bilgisayarcıya sorduğumda ise DVD var mı diye format için o da DVD artık satılmadığını söyledi kendisi format atabileceğini söyledi yani bana bilgisayarı getir SSD kart takalım aynı zamanda ben format atayım bilgisayarın hızlansın dedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Ssd hızlandırır baya açılış kapanış olayını.

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
196
yani bu laptopa takılabilir mi ve fiyatları nedir
attığınız linkteki ürüne baktığımda
üründe 4 gb ram ve hdd görünmekte

artık günümüzde işletim sisteminin stabil bir şekilde davranamabilmesi için

8 gb ram ve ssd şart desek yeri

sizin akıcı bir windows deneyimi yaşamanız için
sisteme ssd ve 4 gb ram daha eklemeniz gerekli

ssd 500 tl ye de var 5000 tl ye de var

bu sistemde oyun filan oynayamayacağınız belli
aşırı bir şekilde bir depolama ya da ihtiyacınız yoksa film müzik arşivi gibi bir şey yapmıyorsanız
240 bütçeye göre de 500 gb ssd yetecektir

daha ötesine gerek yok

sizin max bütçeniz nedir yükseltme işlemi için

KS

Moctr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
attığınız linkteki ürüne baktığımda
üründe 4 gb ram ve hdd görünmekte

artık günümüzde işletim sisteminin stabil bir şekilde davranamabilmesi için

8 gb ram ve ssd şart desek yeri

sizin akıcı bir windows deneyimi yaşamanız için
sisteme ssd ve 4 gb ram daha eklemeniz gerekli

ssd 500 tl ye de var 5000 tl ye de var

bu sistemde oyun filan oynayamayacağınız belli
aşırı bir şekilde bir depolama ya da ihtiyacınız yoksa film müzik arşivi gibi bir şey yapmıyorsanız
240 bütçeye göre de 500 gb ssd yetecektir

daha ötesine gerek yok

sizin max bütçeniz nedir yükseltme işlemi için
Ben sadede office programlarını kullanıyorum world excel ağırlıklı son zamanlarda laptop çok yavaşladı sadede ssd kurtarır mı peki önerdiğiniz bir marka var mı

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
196
Ben sadede office programlarını kullanıyorum world excel ağırlıklı son zamanlarda laptop çok yavaşladı sadede ssd kurtarır mı peki önerdiğiniz bir marka var mı
siz bana max limitinizi söylerseniz ben size zaten öneride bulunacağım

arc7900ti

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
196
500 600 civarı

500 600 civarı bana dediğim gibi sadece office programlarını açsın biraz hızlansın yeter
https://l24.im/TVny

bunu alın ama performans için 4 gb daha ram eklemeniz gerekecek sisteme
+4 gb ram takviyesi
bu ssd
ve usb bellek üzerinden windows home sürüm işletim sistemi yüklersiniz gündelik işlerinizi çok rahat yaparsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri