Arkadaşlar merhaba HP 4UK80E markalı laptopum var 2020 yılında almıştım yalnız son zamanlarda çok fazla kullanmama rağmen laptopu açarken çok yavaşlamaya başladı ben de kendi denetim masasından format atmaya çalıştım yalnız format atarken format çok uzun sürdü ve yarıda kaldı sizce bu Laptop’a normal DVD den format atarsam düzelir mi normal bir bilgisayarcıya gittiğimde format atsan da hızlanmayacağını söyledi siz kart takman gerektiğini söyledi sizce normal DVD alıp format atarsam düzelir mi yoksa SSD kart Takmam gerekiyor mu bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim bir de daha önce flaş bellekten arkadaşımın format atmaya çalıştık ama flaş bellekten ben beceremedim bilgisayarcıya sorduğumda ise DVD var mı diye format için o da DVD artık satılmadığını söyledi kendisi format atabileceğini söyledi yani bana bilgisayarı getir SSD kart takalım aynı zamanda ben format atayım bilgisayarın hızlansın dedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler