Formattan sonra ses çıkmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben olayı tamamen yanlış anlamışım. Ben sandım ki donanım değiştirdiniz önceden bir donanımdan ses geliyordu şimdi o ses yok diye anladım.

Anakartınızı marka model olarak yazar mısınız.

KS

Fatih44ylmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben olayı tamamen yanlış anlamışım. Ben sandım ki donanım değiştirdiniz önceden bir donanımdan ses geliyordu şimdi o ses yok diye anladım.

gıgabyte a320m-s2h işlemci ryzen 5 3500x ekran kartı rx 590 16 gb ram var

Fatih44ylmaz' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

gıgabyte a320m-s2h işlemci ryzen 5 3500x ekran kartı rx 590 16 gb ram var

Artık yapabilcek olan varsa yaptırcam artık kaç saatir bununla uğraşıyorum artık sıkıldım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eski ses sürücünüzü DDU yazılımını indirip bu yazılım ile Windows Güvenli Modda silin. Sonrasında DriverPack Solution veya Driver Booster yazılımlarından birisi ile sistem sürücülerinizi yükleme veya güncelleme işlemi başlatın ve sistemi işlem sonrasında yeniden başlatıp ses sorununuzu kontrol edin.

KS

Fatih44ylmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eski ses sürücünüzü DDU yazılımını indirip bu yazılım ile Windows Güvenli Modda silin. Sonrasında DriverPack Solution veya Driver Booster yazılımlarından birisi ile sistem sürücülerinizi yükleme veya güncelleme işlemi başlatın ve sistemi işlem sonrasında yeniden başlatıp ses sorununuzu kontrol edin.

dediğiniz şekilde dendim olmadı nasıl yapacam bilemiyorum en son çare olarak anakart alcam artık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri