Soru Forum İle İlgili Bir Sorum Var '' PC Hocası ''

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,271
Merhaba.

Arkadaşlar bu forumda kurallara uygunsuz davranışlarda '' Ceza Puanı '' var mi? Arkadaşlar örnek vereyim '' Ben Burada Biri İle Kavga Ettim, Arkadaş Özelime Düştü Tersledi Beni Bende Küfür Ettim '' Gerçi ben bunu yaşadım buradan birine özelde küfür ettim uyarı aldım da. Yani sonrası tam olarak ne oluyor..

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba.

Arkadaşlar bu forumda kurallara uygunsuz davranışlarda '' Ceza Puanı '' var mi? Arkadaşlar örnek vereyim '' Ben Burada Biri İle Kavga Ettim, Arkadaş Özelime Düştü Tersledi Beni Bende Küfür Ettim '' Gerçi ben bunu yaşadım buradan birine özelde küfür ettim uyarı aldım da. Yani sonrası tam olarak ne oluyor..
var diye tahmin ediyorum puan sistemi sitede oldugu icin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Merhaba.

Galiba uyarının bir silinme süresi falan var. Yasakları tekrar tekrar yapan biri olursa forumdan uzaklaştırılabiliyor.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,375
Panelde yöneticilerin gördüğü uyarı puanı seviyesi var. Eğer uyarı ciddi değilse bir süre sonra puan aşımı kaldırılıyor. Değilse kalıcı olarak da duruyor. Kalıcı duranlar aynı hataları bir kaç sefer yaparsa, bu sefer forumdan uzaklaştırılıyor.

1676037982437.png

Bu tarz durumda forumdan uzaklaştırılan "şimdiye kadar" 173 kişi var.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,271
Panelde yöneticilerin gördüğü uyarı puanı seviyesi var. Eğer uyarı ciddi değilse bir süre sonra puan aşımı kaldırılıyor. Değilse kalıcı olarak da duruyor. Kalıcı duranlar aynı hataları bir kaç sefer yaparsa, bu sefer forumdan uzaklaştırılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 15119

Bu tarz durumda forumdan uzaklaştırılan "şimdiye kadar" 173 kişi var.
Taner abi benim bir " Sözlü Uyarım " var oda bunun içine giriyor mi? yoksa Sözlü Uyarı olduğu için bir kere mahsus olmak üzere affediliyor mu.?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri