Çözüldü Forum tarihinde ilke imza atan çözülemeyen saçma FPS DROP vakası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
İşlemci ve ekran kartında uyuşmamazlık veya çakışma gibi bir şey yok darboğaz hariç. Donanımda sorun yok. Klavye mouse olayını yapınızmı?
Klavye fare olayını da denedik sorun düzelmedi. SSd olayına hiç girme sorun başladı ben gittim ssd aldım ssd olmasına rağmen.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Klavye fare olayını da denedik sorun düzelmedi. SSd olayına hiç girme sorun başladı ben gittim ssd aldım ssd olmasına rağmen.
Ssd çok önemli bu konularda , ssd alığını biliyoruz kaç gb olduğuda önemli . Bir önceki ne kadardı?

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Ssd çok önemli bu konularda , ssd alığını biliyoruz kaç gb olduğuda önemli . Bir önceki ne kadardı?
Kankam konumda yazıyor da sana bir şey diyeceğim hazır ssd ve hdd olaylarına girmişken. Ben şimdi format attım diyorum ya düzelmedi diyorum. Mutlaka oyunlarımın kurulu olduğu hddyi silmedim. Ben hiçbir diskimi ssdimi biçimlendirim o format seçeneğide bulunan YENİ seçeneğine basıp format atmadım. Hdd ve sdd aralarında iletişim sorunu veya bir virüs veya bir şey var mı acaba anlamadım. Umarım anlatabilmişimdir. Var mı yardımcı olacak bu konuda. Sorun çözülecek gibi az kaldı hissediyorum

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Kankam konumda yazıyor da sana bir şey diyeceğim hazır ssd ve hdd olaylarına girmişken. Ben şimdi format attım diyorum ya düzelmedi diyorum. Mutlaka oyunlarımın kurulu olduğu hddyi silmedim. Ben hiçbir diskimi ssdimi biçimlendirim o format seçeneğide bulunan YENİ seçeneğine basıp format atmadım. Hdd ve sdd aralarında iletişim sorunu veya bir virüs veya bir şey var mı acaba anlamadım. Umarım anlatabilmişimdir. Var mı yardımcı olacak bu konuda. Sorun çözülecek gibi az kaldı hissediyorum
Devrik cümle kullanmışım daha düzgün anlatıcam. Ben format atıyorum diskleri sadece sil sil sil diyorum. Oyunlarımın olduğu 1TB hdd ye dokunmuyorum. sil sil dediğim disklere de YENİ demiyorum direkt üstüne tıklayıp sonraki diyorum windowsu kuruyor acaba sorun bu mu

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Onları bilmiyorum . Kaç gb yer var hdd vs ssd de ?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba, sistemden HDD yi ve ramin tekini çıkararak dener misiniz? Daha önce denenmediyse tabii.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
İşlemci fanı stok mu ve o farklı bir alternatif ile denendi mi?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ekran hz si kaç ? Eğer düşükse yükseltirmisiniz? Bu sorunu yaşayan 1-2 insan gördüm. Ve öyle çözmüş birisi.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Ekran hz si kaç ? Eğer düşükse yükseltirmisiniz? Bu sorunu yaşayan 1-2 insan gördüm. Ve öyle çözmüş birisi.
Monitör 144hz daha ne kadar yükseltiyim kanka g-sync hatta
İşlemci fanı stok mu ve o farklı bir alternatif ile denendi mi?
Kankam konumu düzgün oku sıcaklık konusunda sıkıntım yok. Gönlün olacaksa evet stok kullanıyorum. Kaliteli bir termal macunum var onu sürüyorum

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100

Kankam konumu düzgün oku sıcaklık konusunda sıkıntım yok. Gönlün olacaksa evet stok kullanıyorum. Kaliteli bir termal macunum var onu sürüyorum
İşlemci ve ekran kartının %100 de güç tüketimlerini atabilir misin ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ana ekranda boş alana sağ tıklayın , gelişmiş görüntü ayarlarına gidin. Orda monitörü kaç hz de kullandığınıza bakın , düşükse yükseltin.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Sıcaklık ile alakalı değil, çektiği akımla alakalı olabileceği konusunda yabancı bir forumda yazı okudum.

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Ana ekranda boş alana sağ tıklayın , gelişmiş görüntü ayarlarına gidin. Orda monitörü kaç hz de kullandığınıza bakın , düşükse yükseltin.
Ah güzel kardeşim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

KS

ÖzgeXONCE

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
26
Yardım eden herkese teşekkür ederim. Sorunum maalesef çözülmedi. Buradaki insanlarla aramda çok güzel bir bağ oluştu herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı kimsenin saçma cevabına yanlış bilgilendirmesine takılmadan herkese teşekkürler. Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim. Hayat şu bilgisayar sorunu için hiç kimseyi kırmaya değmez ama ben kendimi çok kırdım. Cümleten herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri