Foruma Özel Pch Medal X3 Alacak Kullanıcıların Listesi

Karmarija

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Cvp: Foruma ÖZEL PCH Medal X3 Alacak Kullanıcıların Listesi

Sistemden kaldıysa veya almaktan vazgeçen olursa yardımcı olabilirseniz sevinirim

arthass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ben başka şehirden gelip alacam ve çalışıyorum umarım gidip satın almak için belirli gün beklerler teşekkürler.

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Maillere ne zaman dönüş sağlanacak acaba yarın nöbetçiyim bugün gidip alınabilme ihtimali varsa çok iyi olur.

bugiblack

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Merhabalar, bu sistemi dün öğlen saatlerinde alacaktım Acıbadem şubesinden lakin parayı denkleştiremediğim için alamadım, boşta kalan bir ürün bile varsa gidip alabilirim bugün. Mağazayı aradım lakin stok kalmadı demişlerdi, bu sistemi almak istiyorum. Yetkili kişilerden birisi yardımcı olabilir mi bu konuda, lütfen bu sisteme ihtiyacım var üniversitede kullanacağım.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Dostlar mail atan herkese dönüşleri yapmaya başladık. Maili aldıysanız, en geç bu akşam veya yarın sistemleri mağazalardan gidip alabileceksiniz. Bazı arkadaşlar sonradan parayı denkleştiremedikleri için haklarından vazgeçtiler. İlk önce asıl kazanan arkadaşların listesini verelim, kaç stok kalırsa yedeklerden alma durumumuz olabilir.

Samet yusuf çavrar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Foruma ÖZEL PCH Medal X3 Alacak Kullanıcıların Listesi

Nahrimedof' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Dostlar kazananlara hayırlı olsun. Yarın akşama kadar maillere tek tek dönüş yapılacak. Ardından İtopya'da top. Takribi Çarşamba günü ürünleri satın almaya gidebilirsiniz diye düşünüyorum haber vereceğim :)

Hocam satın alma süresi gibi bir durum var mı yoksa istediğimiz vakit gidip alabiliyor muyuz ?
 benim de merak ettiğim bir konu @"OceanLaB"  , çünkü kredi kartım henüz elime ulaşmadı. Ama hakkımı kullanmak istiyorum tabi ki.

OceanLaB' Alıntı:
Dostlar mail atan herkese dönüşleri yapmaya başladık. Maili aldıysanız, en geç bu akşam veya yarın sistemleri mağazalardan gidip alabileceksiniz. Bazı arkadaşlar sonradan parayı denkleştiremedikleri için haklarından vazgeçtiler. İlk önce asıl kazanan arkadaşların listesini verelim, kaç stok kalırsa yedeklerden alma durumumuz olabilir.

Belirli bir satın alma süresi var mıdır hocam

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

OceanLaB' Alıntı:
Amael' Alıntı:
PCH Medal X3 almak istiyorum. Webden alabilirim

Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim. 

Iyi haberlerinizi bekliyorum.

Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.

OceanLaB' Alıntı:

Ilginize tesekkurler hocam, Aksama belli olacak galiba ama satin alimlarin bugun mu yarin mi olacagini nasil ogrenebiliriz.

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Şimdi iletişim bilgilerini gönderen tüm arkadaşları bir listede topladım ve İtopya'ya gönderdim. Onlar da bu akşamdan itibaren ürünleri gelip satın alabileceklerini söylediler. Ancak kaç gün içerisinde gidip almaları lazım o konuda bilgim yok arkadaşlar. Sorup onu da güncellemiş oluruz :)

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

Dostlar şimdi görüştüm İtopya ile en geç 31 Mart tarihine kadar alabileceğinizi söylediler. Tüm gönderilen maillere dönüş yapıldı. Ona göre bilgisini vereyim. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım.

Fırat5656

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

OceanLaB' Alıntı:
Dostlar şimdi görüştüm İtopya ile en geç 31 Mart tarihine kadar alabileceğinizi söylediler. Tüm gönderilen maillere dönüş yapıldı. Ona göre bilgisini vereyim. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım.

Ne zaman alabilecez az önce ütopyayı Aradım bişey demediler  bide sistemin işlemcisini değiştirmek istiyorum

OceanLaB' Alıntı:

Bu akşam gidip alabilir miyiz

onurdemr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

OceanLaB' Alıntı:

Hocam bana herhangi bir mail gelmedi

KS

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

onurdemr' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Hocam bana herhangi bir mail gelmedi

Mail adresi nedir? Kontrol edeyim. Herkese dönüş yaptık çünkü.

Amael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

OceanLaB' Alıntı:
Amael' Alıntı:
PCH Medal X3 almak istiyorum. Webden alabilirim

Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim. 

Iyi haberlerinizi bekliyorum.

Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.

OceanLaB' Alıntı:
Şimdi iletişim bilgilerini gönderen tüm arkadaşları bir listede topladım ve İtopya'ya gönderdim. Onlar da bu akşamdan itibaren ürünleri gelip satın alabileceklerini söylediler. Ancak kaç gün içerisinde gidip almaları lazım o konuda bilgim yok arkadaşlar. Sorup onu da güncellemiş oluruz :)

Arkadaslar ne zaman alabilecegimizi yazilmis iste burada neden tekrar tekrar soruyorsunuz. Bu aksamdan itibaren alabiliyoruz. Bu aksam ve 31 mart arasi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri