Cvp: Foruma ÖZEL PCH Medal X3 Alacak Kullanıcıların Listesi
Beylikdüzü şubesine almak için gidiyorum şuan hocam
Beylikdüzü şubesine almak için gidiyorum şuan hocam
Berkant57' Alıntı:Beylikdüzü şubesine almak için gidiyorum şuan hocam
Fırat5656' Alıntı:Berkant57' Alıntı:Beylikdüzü şubesine almak için gidiyorum şuan hocam
Senden dönüş bekliyorum ona göre yola cıkacam
OceanLaB' Alıntı:Amael' Alıntı:PCH Medal X3 almak istiyorum. Webden alabilirim
Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim.
Iyi haberlerinizi bekliyorum.
Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
wins' Alıntı:Forumu kimse okumuyor mu? salı günü 19:00'a kadar isimleri gönderin sonra itopyaya göndericez listeyi yazılmış. siz mağazaya yola çıkmışsınız
Merhaba Hocam. Ben uzun zamandir kanalinizi takip ediyorum. Uzun zamandir bilgisayar almak icin para biriktiriyorum. Gencligimden berri. Ama sürekli pahalilandigi icin alamiyordum. Videonuzu gordugumde sadece 45 dakika gecmisti ama stok kalmamisti. Stok acilirsa sonunda bir bilgisayar sahibi olabilirim.
Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
Iste buradaOceanLaB' Alıntı:Şimdi iletişim bilgilerini gönderen tüm arkadaşları bir listede topladım ve İtopya'ya gönderdim. Onlar da bu akşamdan itibaren ürünleri gelip satın alabileceklerini söylediler. Ancak kaç gün içerisinde gidip almaları lazım o konuda bilgim yok arkadaşlar. Sorup onu da güncellemiş oluruz![]()
Berkant57' Alıntı:Fırat5656' Alıntı:Senden dönüş bekliyorum ona göre yola cıkacam
Tamam gittikten sonra buraya dönüş bırakırım
Harddiskim vardı onu götürüyorum yanımda acaba montajda yardımcı olurlar mı
Sagolun hocamOceanLaB' Alıntı:Arkadaşlar gidip alabilirsiniz. İtopya listeyi mağazaya iletmiş. Bilginiz olsun.
Berkant57' Alıntı:Beylikdüzü İtopya şubesinden dönüyorum arkadaşlar sistemi yarın öğlen montajlatıp alıcam montaj sırası varmış bilginiz olsun
Kargotlama imkani varmiydi acabaBerkant57' Alıntı:Beylikdüzü İtopya şubesinden dönüyorum arkadaşlar sistemi yarın öğlen montajlatıp alıcam montaj sırası varmış bilginiz olsun
erendemirgök' Alıntı:Bugün gidemiyorum işten dolayı yarın gitsek bir şey olur mu ?
erendemirgök' Alıntı:Bugün gidemiyorum işten dolayı yarın gitsek bir şey olur mu ?
Fırat5656' Alıntı:Berkant57' Alıntı:Beylikdüzü İtopya şubesinden dönüyorum arkadaşlar sistemi yarın öğlen montajlatıp alıcam montaj sırası varmış bilginiz olsun
Montaj sırası nasıl olacak bide ekran kartı sabit mi
Amael' Alıntı:OceanLaB' Alıntı:Web'den satış yok ne yazık ki. Onu getirmedi İtopya siteye. İlerleyen sistemlerde olacak. Şuan için sadece mağaza özel. İstanbul ve Ankara.
Kargotlama imkani varmiydi acabaBerkant57' Alıntı:Beylikdüzü İtopya şubesinden dönüyorum arkadaşlar sistemi yarın öğlen montajlatıp alıcam montaj sırası varmış bilginiz olsun
Berkant57' Alıntı:Fırat5656' Alıntı:Montaj sırası nasıl olacak bide ekran kartı sabit mi
2 saat aralıklarla veriyorlar galiba
Ekran kartı sabit değil Beylikdüzü mağazasında 2 tane tuf kaldı bittiğinde asus dual GDDR5 verilcek
Ssd de kalmamıştı mağazada mld marka ssd verdiler 3300yazma hızı var fiyat farkı istenmedi
Amael' Alıntı:
Kargotlama imkani varmiydi acaba
Kargo imkanı yokmuş ana merkezde oluyormuş sadece
Montaj istemeyen arkadaşlar elden direkt teslim alabilir ben montajlı istediğim için yarın öğlen 13.00 da teslim alacağım