2tb m2 ssd fiyatlandırma alsak.Yani birazda üst sekment parçalara fiyat alsakssd hocam
İncehesapdan olmasın yalnız ındırım dıye göz boyuyorlar hocam onlar![]()
2tb m2 ssd fiyatlandırma alsak.Yani birazda üst sekment parçalara fiyat alsakssd hocam
İncehesapdan olmasın yalnız ındırım dıye göz boyuyorlar hocam onlar![]()
Parça olarka kastediyorDaha önce bol stoklu 2060 lı yaptığınız sistemin bu sefer 3060 lı serisinin gelmesi gerekiyor saygıdeğer Taner hocamlütfen bu konuyu düşünün yaparsanız siz yaparsınız
![]()
Teşekkür ederim.Genel bir ortalama baz alacağız![]()
Mertay çok aktif degilki indirimden indirimeSağol hocam![]()
Mertay çok aktif degilki indirimden indirime![]()
Allah bol kazançlar versin mertay hocamçalışıyorum normal elimden geldiğince giriyorum foruma![]()
MausePad veya mause gelsin direk alırımHer hafta PC Hocası Forum'a özel manyak fiyatlı ürünler ayarlıyoruz biliyorsunuz ve bunu forum içinde herkese rütbeliden rütbesize doğru veriyoruz. Yeni ürünler belirliyorum şimdi. Hangi ürünlerin gelmesini istiyorsanız, yorumlardan yazın. Firmalarla ona göre görüşüp, fiyat isteyelim.
Örneğin; 600W güç kaynağı veya 512GB M2 SSD gibi..
Bu konudan tüm yorumları toplayalım.
Allah bol kazançlar versin mertay hocam
Ssd olacaksa bence SATA olsun.Her hafta PC Hocası Forum'a özel manyak fiyatlı ürünler ayarlıyoruz biliyorsunuz ve bunu forum içinde herkese rütbeliden rütbesize doğru veriyoruz. Yeni ürünler belirliyorum şimdi. Hangi ürünlerin gelmesini istiyorsanız, yorumlardan yazın. Firmalarla ona göre görüşüp, fiyat isteyelim.
Örneğin; 600W güç kaynağı veya 512GB M2 SSD gibi..
Bu konudan tüm yorumları toplayalım.