foxconn 2abf ve i5-3470 sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkan Çiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhabalar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben de foxconn 2abf anakart var i5-3470 işlemci aldım bazı forumlar da bu ikisini kullanan kişilere de rastladım ama ben işlemciyi taktığım da ekranım gelmiyor eksik yaptığım bişey mi var?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BIOS 'un işlemci için güncellenmesi gerekiyor olabilir ama anakart eski olduğundan sitesini ve BIOS dosyalarını bulamadım ki büyük ihtimalle BIOS modlanacak gibi duruyor.

KS

Berkan Çiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
BIOS 'un işlemci için güncellenmesi gerekiyor olabilir ama anakart eski olduğundan sitesini ve BIOS dosyalarını bulamadım ki büyük ihtimalle BIOS modlanacak gibi duruyor.
Usta yapabileceğim bişey var mı yoksa bilgisayarcıya mı götüreyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BIOS mod yapmak için önce bu anakartta çalışan bir işlemci kullanmak gerekiyor siz yapabilir misiniz emin değilim. Bence bir bilene götürün o halletsin. Ancak ürünü götürdüğünüz yerde bırakmayın bu ara çok görüyorum bazı PC tamircileri 2. el başka bir ürünü değiştirip sizin ürünmüş gibi geri veriyor.

KS

Berkan Çiçek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
BIOS mod yapmak için önce bu anakartta çalışan bir işlemci kullanmak gerekiyor siz yapabilir misiniz emin değilim. Bence bir bilene götürün o halletsin. Ancak ürünü götürdüğünüz yerde bırakmayın bu ara çok görüyorum bazı PC tamircileri 2. el başka bir ürünü değiştirip sizin ürünmüş gibi geri veriyor.

Şu an eski işlemcim takılı sistemim çalışıyor ama dediğiniz gibi ben de yapabileceğimi pek sanmıyorum çok bi bilgim yok.Teşekkür ederim uyarınız için dikkat edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri