fps bütün oyunlarda düştü

Barış Yozgat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba, gecen gün gta v oynarken bir anda fpsim düştü ve daha sonra bütün oyunlarda da devam etti 100-150 fps aldığım csgo 60-70 fps oldu ve diğer tüm oyunlarımda kasma sorunu oldu nvdia driver silip yükledim fakat değişmedi lütfen yardımlarınızı bekliyorum çözüm bulamadım ben

bu arada masaüstü değil gaming laptob kullanıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminiz sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi? Genelde sıcaklık sorunu bu tarz sorunlara sebep olur. Veya bir diğer olasılık batarya olarak doluluk oranı ciddi azaldıysa oynarken sistem güç planını minimuma çekmiş olabilir. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri buradan cihazı yüksek performans planına alıp deneyin.

KS

Barış Yozgat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sisteminiz sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi? Genelde sıcaklık sorunu bu tarz sorunlara sebep olur. Veya bir diğer olasılık batarya olarak doluluk oranı ciddi azaldıysa oynarken sistem güç planını minimuma çekmiş olabilir. Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri buradan cihazı yüksek performans planına alıp deneyin.

bataryayı takmadan direk fişe takılı kullanıyorum oyun oynarken,performans en yüksekte ve sıcaklık değerleri böyle

unknown.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemciniz paket sıcaklığı olarak 84 derecelerde bu yüksek sayılır ama sorun bu değil gibi duruyor. Ekran kartınız 93 derecekere kadar çıkmış ve kullanım oranları düşmüş dengeli bir oranı yok. Sıcaklık sorununuz var hem işlemci hem GPU odağında 80 derece üzerine çıkmaması gerekiyor ki frekans ve kullanım oranları yükselsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri