Fps Normal mi?

Ilker Duzenli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
 42 yaşındayım bir pc topladım ama istediğim performansı vermedi ne yapmam lazım 
işlemci rayzen 3950x
ekran kartı rtx 2080 x trio 11gb
anakart asus croshair v/// formula
ram 32gb 4133 mhz
ssd 1tb
ssd 500gb
spu 850+80 platinyum
ekran asus tuf gaming 280 hz

warzon optimum ayar 140 düşük ayarda 170
pubg optimum ayar 160 düşük ayarda 170 180 arası
normalmi yoksa toplarken bir hatamı yaptım

KS

Ilker Duzenli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: fps

hocam dolu doluda monitör 4k değil en yüksek fps 4k render yaptığımda 130 render 8k ayara aldığımda 60 fps bu monitördenmi kaynaklanıyor

bazı yayıncılar nırmal değede 200 ün üzerinde fps alıyolar

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Hocam bana Msi After Burner açık iken oyunlardan görsel atar mısınız? Bir yorumlama yapalım. Ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Keşke sisteminiz için 2K-4K çözünürlüğe sahip bir monitör alsaymışsınız keşke :/

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Ben bir sıkıntı görmedim. Sisteminizin görüntü ayarlarını yükseltmenizi tavsiye ederim. Sisteminiz bunları karşılayacak donanımlara sahip.

KS

Ilker Duzenli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ayarlar ful yanlız fps nasıl yükselte bilirim overclok yaptırsam anakarta ve ekran kartına fark edermi

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Hocam bu sistem için aslında çok yapmanız gereken birşey yok. Zaten bütün donanımlarınız üst seviyede. Biraz araştırma yaptım. Fps evet diğer yerlere göre düşük kaldığı yerler olmuş. Benim attığım ekran sitilini tam olarak yapabilir misiniz? Yorumlamak istiyorum ancak CPU kullanımı gözükmüyor. Bazı detaylar tam olarak yok.  O görseldeki olan bütün değerleri açın yorumlayalım.

Oyundan oyuna göre değişyor tabi ama PUBG de mesela normal değerlerde FPS almışsınız. YouTube üzerinde sisteminizin performans testlerine bakın bence.

Örnek vermek gerekirse;

https://www.youtube.com/watch?v=A54cUbwdIFM

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0

Hocam tavsiyem şu olacaktır. Ekran kartı driverınızı DDU ile kaldırın. Daha sonra driveri yeniden yükleyip bilgisayarı yeniden başlatın. Bu arada son zamanlarda Windows 10 güncellemesi yaptınız mı?

KS

Ilker Duzenli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

1 haftadır yapmıyorum güncelleme birde windows pro crakli yani orjinal gibi gözüküyor tabi özü orjinal değil elimde orjinal home cd si var onumu kullanıyım yani farkı olurmu

birde oyunu indirmemek için eski pc dekinden kopyaladım oda sıkıntı yaratırmı

Ekrem_Abi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

hocam senın harıka bır sıstemın var (MAŞALLAH) rtx mod evet oyun ıcı ayarlarla kontrol edılıyor lakın boyle bır sısteme senın en az 2k  165hz 1mılı sanıye monıtor alman lazım kı harcadıgın paraya degsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri